Zápasy - archiv 18.2.2011

Remíza s druholigovou Dolnou Ždaňou

AS Trenčín - Sokol Dolná Ždaňa 2:2 (0:1)

V predposlednom prípravnom zápase pred štartom jarnej časti I. ligy sme na domácom trávniku remizovali s druholigovým Sokolom Dolná Ždaňa 2:2 (0:1). O góly AS sa postarali Peter Mazán a Boris Godál.

Skóre stretnutia otvorili na prekvapenie všetkých hostia. Kraj obrany nechal súperovi až príliš veľa miesta a nepokrytý Sekereš už nemal problém poslať loptu za Volešákov chrbát. Ten istý hráč sa v druhej polovici prvého polčasu dostal do ďalšej dobrej príležitosti, ale mieril tesne vedľa žrde. Prvá poriadna šanca AS prišla až v závere úvodnej štyridsaťpäťminútovky. Godál vnikol do pokutového územia, našiel Štefánika, ale ten mieril iba do brankára hostí. Následne trafil žrď hlavičkou Depetris a dorážku poslal mimo. Ešte pred odchodom do šatní unikol Orolin, ale zakončenie mu nevyšlo podľa predstáv. Gól neprišiel ani po chybe Kleščíka a následnom vybehnutí Volešáka. Lob našťastie minul prázdnu bránu.

Hneď v úvode druhého polčasu vyrovnal po peknej kombinačnej akcii Mazán. Prišla však ďalšia studená sprcha. V 66. min nakopol loptu z tridsiatich metrov Cimerman a tá zapadla za chrbát striedajúceho Šemrinca. Vyrovnať mohol Kleščík, no z vnútra šestnástky mieril nad bránu. Remízu tak priniesol center Holúbka z ľavej strany, na ktorý si nabehol Godál. Krajný obranca tak uzavrel gólový účet zápasu – 2:2.

AS Trenčín - Sokol Dolná Ždaňa 2:2 (0:1)

Góly: 48. Mazán, 84. Godál - 21. Sekereš, 66. Cimerman

Domáci: Volešák (46. Šemrinec) – Godál, Kleščík, Ševela, Čögley (60. Malec) – Mazán (70. Mondek), V. Horváth, Štefánik, Holúbek – Salinas – Depetris (75. Báez)

Hostia: Packo – F. Zvara, Kravárik, Kriviančin, Kamas – Pinka, Sepéši, Cimerman (70. Žiak), Orolin (60. Arvaj, 80. Jusko) – M. Páleník, Sekereš

Rozhodovali: Ježík - Vitko, Liška

Divákov: 100

Autor: mg
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa