Aktuality - archiv 28.11.2007

AS Trenčín pozýva fanúšikov na Mikulášsky turnaj

Súboje školákov posilnených o ligistov, autogramiáda, drobné sladkosti. To je hlavné menu blížiacej sa akcie.

Futbalová jeseň sa pre zverencov Roba McDonalda posledným ligovým kolom nekončí. Už dva dni po zápase Trenčín – Ružomberok ich čaká ďalšie meranie síl. „Tentoraz nepôjde o góly ani o body. Naši hráči sa zúčastnia exhibičného turnaja základných škôl, s ktorými náš klub veľmi úzko spolupracuje. Výber každej školy posilnia dvaja – traja hráči AS Trenčín,“ vysvetľuje základné pravidlá nezvyčajnej súťaže generálny manažér klubu Róbert Rybníček.

Po nepodarenej jeseni sa hráči kontaktu s fanúšikmi nebránia. „Ako chlapec som sa na ligových futbalistov iba pozeral. Nikdy som nemal možnosť zahrať si s nimi v jednom mužstve,“ premýšľa nad svojimi športovými začiatkami Csaba Horváth. Kapitán mužstva mikulášsku akciu víta: „Určite je dobré, že na úkor počítačov či televízorov motivujeme rastúcu generáciu k futbalu. Je dôležité, aby sme v mládeži zasiali základy pozitívneho chápania športu. Platí to dvojnásobne, ak sa účastníci akcie spájajú priamo s našim klubom.“

Turnaj sa hrá klasickým spôsobom každý s každým. Okrem futbalistov AS zapojených aktívne do turnaja, budú v hale aj ostatní hráči prvého tímu. V hľadisku sa totiž počas turnaja uskutoční celoklubová autogramiáda. „Kontakt s fanúšikmi je veľmi dôležitý. Som rád, že sa s nimi stretneme aj pri takejto príležitosti,“ teší sa na prvý decembrový pondelok Csaba Horváth.

Podujatie sa uskutoční v Mestskej športovej hale na Sihoti v pondelok 3. decembra v čase od 11.30 h do 14.00 h. Svoju účať potvrdili základné školy Na Dolinách, Novomestského – Juh, Veľkomoravská a Bezručova. Jednotlivé výbery posilnia hráči AS Trenčín.

Futbalový klub touto cestou pozýva všetkých priaznivcov AS do hľadiska športovej haly. "Uvedomujeme si, že termín turnaja asi nie je úplne ideálny. Vychádzali sme však z požiadaviek partnerských škôl a z vyťaženosti športovej haly. Napriek poludňajšiemu termínu dúfam, že tribúny športovej haly naplní čo najviac ťažko skúšaných fanúšikov AS Trenčín," vyslovil na záver svoje želanie Róbert Rybníček.

Autor: MS
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

A-tím 21.4.2024

Kozlovský | Neviem, čo na to povedať

Po víťaznom zápase proti Zlatým Moravciam prišla domáca prehra proti FC Košice. Zverencom trénera Iliju...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa