Aktuality - archiv 12.7.2011

Aegon novým generálnym partnerom AS Trenčín

Branislav Buštík: „Sme veľmi radi, že začíname spoluprácu s AS Trenčín“
\r\n

Novým generálnym partnerom AS Trenčín sa stala spoločnosť Aegon. Generálny manažér klubu Róbert Rybníček a člen predstavenstva poisťovne Branislav Buštík podpísali viacročnú zmluvu, ktorá znie až na štyri roky. Logo spoločnosti Aegon bude umiestnené na najlukratívnejšom mieste na prednej strane dresov.

„Aegon vstupuje po prvý raz do spolupráce v rámci futbalu. Doposiaľ sme podporovali iné športy, ktoré nemali až masové zameranie. Od minulého roka, keď sme okrem životného poistenia začali ponúkať aj produkty v iných segmentoch, hľadali sme partnerstvá v rámci futbalu. Dnes sme veľmi radi, že začíname spoluprácu s AS Trenčín,“ povedal člen predstavenstva spoločnosti Branislav Buštík.

Na tlačovej konferencii v bratislavskom hoteli Carlton zaznelo hneď niekoľko dôvodov prečo sa Aegon rozhodol vstúpiť do spolupráce s našim klubom. „Jedným z nich je prepojenie klubu na Ajax Amsterdam, kde sme už tretí rok generálnym partnerom. Druhým je impozantným spôsob, akým klub vyhral druhú ligu. Ďalším práca klubu s mládežou,“ povedal zástupca Aegonu a dodal: „Verím, že nás bude vidieť. Spoločne dúfame v úspech. Každá spolupráca je o ľuďoch a my veríme ľuďom a hráčom, ktorí sú v AS Trenčín.“

Podpisom spolupráce so silným partnerom bol potešený aj generálny manažér AS. „Je to pre nás veľmi emotívny moment. Naša takmer štvorročná práca od vstupu majoritných akcionárov prináša prvé ovocie. Vyústením je aj podpis zmluvy so spoločnosťou celosvetového významu. Pre klub to je veľký záväzok, ale aj šanca a prestíž. Nachádzame sa iba na začiatku cesty a s takýmto partnerom to bude pre nás jednoduchšie. Urobíme všetko pre to, aby sme naplnili očakávania,“ povedal Róbert Rybníček.

 

Autor: mg
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 20.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti FC Košice

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti FC Košice (1:2).

ASTV 20.4.2024

ASTV | Tlačová konferencia po zápase Niké ligy proti FC Košice

ASTV vám prináša tlačovú konferenciu po zápase nadstavbovej časti Niké ligy...

A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa