Zápasy - archiv 13.9.2011

Víťazstvo v Slovenskom pohári na ihrisku Petržalky

FC Petržalka 1898 - AS Trenčín 0:3 (0:2)

AS Trenčín postúpil do 3. kola Slovenského pohára, keď na ihrisku FC Petržalka 1898 v bratislavskom Prievoze vyhral 3:0 (2:0). Góly zaznamenali Peter Čögley, David Depetris a Filip Hlohovský.

Od úvodných minút sa hralo najmä na polovici Petržalky. Po štvrťhodine hry predĺžil Peltier na Salinasa, ale ešte pred stredopoliarom AS stačil vybehnúť domáci brankár. Na opačnej strane nechal Jendrišek vyniknúť Volešáka. Ten jeho strelu spoza šestnástky vyrazil na roh. Salinas si v 21. min obhodil v šestnástke Kubalu, ale lob cez brankára mu už nevyšiel. O chvíľu neskôr hlavička domáceho Luhového letela len kúsok vedľa pravej žrde. Skóre stretnutia mohol otvoriť Peltier, ale Báezovu prihrávku poslal trestuhodne nad bránu. V 37. min sa do lopty za hranicou pokutového územia oprel Čögley, tá vypadla Zaťkovi z rúk a na prekvapenie všetkých skončila v sieti. Tesne pred odchodom do šatní upravil Depetris hlavičkou na 2:0.

Hneď v úvode druhého polčasu zamestnal domáceho brankára Štefánik. Zaťko strelu mieriacu pod brvno vyrazil na roh. V nasledujúcom priebehu sa stretnutie rozdrobilo do množstva osobných súbojov. Z nich ťažili najmä domáci, ale do gólových príležitostí sa nedostávali. V 81. min sa už minútu po príchode na ihrisko presadil Hlohovský po akcii Čögleya. Lopta zapadla za chrbát domáceho brankára po zasekávačke v šestnástke a následnom teči jedného z obrancov.

FC Petržalka 1898 - AS Trenčín 0:3 (0:2)

Góly: 37. Čögley, 44. Depetris, 81. Hlohovský

Žlté karty: 57. M. Luhový

Domáci: Zaťko – Brányik (60. Schranz), Moravčík, T. Hanzel, M. Kubala – Štefún – Kráľovič (46. Hečko), M. Luhový (78. Schustrík), R. Jendrišek, P. Drobňák – Hutta

Hostia: Volešák – Čögley, Kleščík, Godál, Holúbek (46. Mazáň) – Báez – Mazan, Štefánik (80. Hlohovský), Salinas, Peltier – Depetris (60. Malec)

Rozhodovali: Prešinský – Košecký, Žákech

Divákov: 360

Autor: mg
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa