Aktuality - archiv 2.10.2011

Na ihriskách súperov sa veľmi nadrieme na gól

Peter Čögley: "Súper si v zápase vypracoval tri vážnejšie gólové príležitosti a všetky využil"
Naposledy nastúpil od úvodnej minúty na pôde Spartaka Trnava. V domácom súboji s Prešovom iba striedal a do základnej zostavy trénera Adriána Guľu sa opäť vrátil v Zlatých Moravciach. Peter Čögley odohral celých deväťdesiat minút, no prehre s ViOnom nezabránil.

„Súper si v zápase vypracoval tri vážnejšie gólové príležitosti a všetky využil. Niekoľko príležitostí na strelenie gólu sme mali aj my, ale keď nedokážeme prekonať súperovho gólmana, nemôžeme zvíťaziť,“ komentoval sobotňajší zápas Peter Čögley a pokračoval: „Na ihriskách súperov sa tak veľmi nadrieme na gól. Sám neviem v čom to je.“

AS po nepresvedčivom výkone v prvom polčase v druhom pridal. V záverečnej dvadsaťminútovke viackrát domácich zatlačili pred vlastnú šestnástku, no gólové zakončenie chýbalo. „Mali sme viacero príležitostí streliť kontaktný gól. Pri strele Jakuba Holúbeka z vnútra šestnástky sme už všetci videli loptu v sieti. Kuciak však vytiahol skvelý zákrok. Onedlho sme dostali tretí gól a to bol koniec našich nádejí,“ povedal Čögley.

V predchádzajúcom kole sa zranil kapitán Martin Ševela. Prasknutá kľúčna kosť ho vyradila z hry o corgoňligové body, čo znamenalo pre bývalého mládežníckeho reprezentanta opätovné miesto v základnej jedenástke. „Hoci v súčasnosti nenastupujem na zápasy tak často, ako v minulosti, stále makám naplno. Chcem byť dôležitou súčasťou tímu a som kedykoľvek pripravený naskočiť do zápasu aj ako striedajúci hráč,“ povedal na záver 23-ročný obranca.
Autor: mj
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 24.4.2024

Akadémia | Gatorade hráčom mesiaca Nicolas Nižňanský

Gatorade hráčom mesiaca mládežníckej akadémie AS Trenčín sa stal Nicolas Nižňanský z...

ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa