Zápasy - archiv 22.11.2011

V atraktívnom zápase "iba" remíza so Žilinou

AS Trenčín - MŠK Žilina 3:3 (2:0)

Zverenci trénerského tria Guľa – Zimen – Hodál remizovali v dohrávanom stretnutí 16. kola najvyššej domácej súťaže s MŠK Žilina 3:3, hoci v polovici stretnutia viedli dvojgólovým rozdielom (2:0). O góly AS sa postarali Jorge Salinas, Samuel Štefánik a pri treťom bol Papé Diakite.

Stretnutie odštartovala hlavička Depetrisa, ktorá však nemala dostatočnú razanciu. Už o chvíľu neskôr doplachtila lopta po akcii Hlohovského a Salinasa k Depetrisovi, ale jeho nožničky boli nepresné. Po necelých desiatich minútach hry zasekol Pich okolo Holúbka, no Diakite svoj prvý vstup do zápasu vyriešil k spokojnosti spoluhráčov. Obojstranne zaujímavý úvod zápasu podtrhla akcia Salinasa. Stredopoliar AS sa uvoľnil pred šestnástkou súpera a strelou z 25 metrov otvoril skóre zápasu. Už o chvíľu neskôr zatočil loptu okolo spojnice Hlohovský. Žilina sa taktiež tlačila do zakončenia, ale „gólovku“ Ondráša vyhlavičkoval na roh Godál a strelu Cesaya spacifikoval Volešák. Po polhodine hry prišla ďalšia skvelá akcia Salinasa. Z hranice pokutového územia vyskúšal lob, no lopta išla mimo. Nasledujúce minúty sa odohrávali prevažne medzi šestnástkami. Prišiel však záver prvého polčasu a s ním aj skvelé uvoľnenie Štefánika v šestnástke a gólová strela – 2:0.

Aj druhý polčas sme začali aktívne, no Salinas a Godál nemali dostatok času pri koncovke. Úspešnejšia bola Žilina zásluhou krížnej strely Picha – 1:2. V 54. min potiahol akciu Mazan, uvoľnil Čögleya, ale Depetris loptu do siete nepretlačil. Barčík v 60. min uvoľnil Pečovského a ten bez zaváhania vyrovnal – 2:2. O minútu neskôr na opačnej strane vyrazil Krnáč gólovú strelu Štefánika na rohový kop. Trenčín sa však rýchlo oklepal a naďalej hrozil. Výsledkom snahy bol rohový kop a vlastný gól Ondráša, na ktorom mal veľký podiel aj dobre skákajúci Diakite. O chvíľu neskôr predviedol svoju rýchlosť Mazan. Jeho prudká krížna strela sa odrazila od žrde a dobiehajúci Hlohovský ju nedoprazil do siete. Žiline sa po druhý raz podarilo vyrovnať. V 78. min sa z hranice šestnástky presadil Gergel, keď Volešák si na loptu síce siahol, ale tá bola dostatočne prudká.

AS Trenčín - MŠK Žilina 3:3 (2:0)

Góly: 17. Salinas, 43. Štefánik, 67. Ondráš (vl.) – 51. Pich, 60. Pečovský, 78. Gergel

Žlté karty: 81. Deza, 90. Leitner

Domáci: Volešák – Čögley, Godál, Diakite, Holúbek – V. Horváth – Mazan, Štefánik (84. Ďuriška), Hlohovský (77. Mondek) – Salinas (87. Malec) – Depetris

Hostia: Krnáč – Angelovič, Piaček, Ondráš, P. Mráz (89. Leitner) – Pich (78. Deza), Pečovský, Barčík, Gergel – Ceesay, Střihavka (46. Štrba)

Rozhodovali: Trutz – Weiss, Vindiš

Divákov: 1310

Autor: mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa