Aktuality - archiv 14.12.2011

Florbal sa skončil remízou „starých“ s „mladými“

Drahoš Bočák: „Chlapcov sme nechali trochu vybehať a v závere sme im ukázali, kto je pánom na ihrisku“

Posledný tréning absolvovali vo štvrtok predpoludním členovia prvého mužstva AS Trenčín. Keďže najvyťaženejší hráči jesennej časti súťaže mali už od konca minulého týždňa voľno, trénersky tím siahol po posilách. Rozlúčkový florbal sa tak stal súbojom mladých hráčov a torza skúsenejších (Ševela, Hlohovský, Šemrinec) posilnených o realizačný tím a časť manažmentu.

„Mladí“ nenechali v súboji generácií nič na náhodu a z dovoleniek povolali brankársku florbalovú jednotku Petra Mazana, Jakuba Holúbka a Samuela Štefánika. Posledne menovaný však pre poruchu na aute napokon neprišiel.

Stretnutie sa po hodine hracieho času skončilo remízou 7:7. Mladíci nastúpili do zápasu s veľkou vervou a skoro si vypracovali dvojgólové vedenie, ktoré napokon neudržali. Na strane skúseného tímu zaujal najmä manažér „áčka“ Drahoš Bočák – autor štyroch gólov. „Chlapcov sme nechali trochu vybehať a v závere sme im ukázali, kto je pánom na ihrisku. V poslednej minúte sme ich mali na lopate, ale nechceli sme im kaziť Vianoce,“ povedal po stretnutí Bočák. Šťastie v samostatných nájazdoch sa napokon priklonilo na stranu mladosti (2:1).

„Zápas bol jednoznačne pod našou kontrolou. Ukázali sme kvalitu. Aj v bráne sme vďaka trénerovi Zimenovi mali veľkú oporu. Herne sme boli výrazne lepší. V takejto zostave sme hrali po prvý raz. Práve zohranosť bolo to, čo nás delilo od víťazstva. V druhej polovici súboja sme však mali navrch aj gólovo napriek kondičným restom niektorých spoluhráčov,“ komentoval zápas s vážnou tvárou Hlohovský. Nebyť strelca mužstva „starých“, patrilo by pomyselné ocenenie pre najlepšieho hráča práve jemu.

Autor: mg
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

A-tím 21.4.2024

Kozlovský | Neviem, čo na to povedať

Po víťaznom zápase proti Zlatým Moravciam prišla domáca prehra proti FC Košice. Zverencom trénera Iliju...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa