Aktuality - archiv 21.2.2012

VRM a AS Trenčín prinášajú do ligy LED obrazovky

Novým partnerom nášho klubu trenčianska spoločnosť Virtual Reality Media

Novým zlatým partnerom AS Trenčín sa stala trenčianska spoločnosť Virtual Reality Media. VRM sa zaoberá dizajnom, vývojom a výrobou najmodernejších simulátorov a výcvikových systémov. Jadro produktového portfólia spoločnosti tvoria vojenské a civilné letecké simulátory, simulátory pre pozemné vozidlá a systémov PVO.

Spoločnosť realizuje návrh a dodávku komplexných výcvikových centier vrátane optimalizovanej stavebnej a technologickej dokumentácie. Výcvik obslužného personálu, dlhodobý záručný a pozáručný servis, modernizáciu simulátorov vrátane modelovania terénnych databáz. VRM je renomovaným dodávateľom pre slovenské ministerstvo obrany a krajín EÚ, Afriky, arabského sveta, USA a Ázie.

Spoločnosť sa úspešne etablovala na americkom trhu, ktorý sa vysokými nárokmi na kvalitu a veľkou konkurenciou považuje za jeden z najnáročnejších na svete. Aj z tohto dôvodu spojila svoje sily s americkým partnerom spoločnosťou ASE a vytvorili Joint Venture SYNERCO. V roku 2012 plánujeme vyrobiť a dodať zahraničným zákazníkom simulátory v hodnote viac ako 17 miliónov eur.

"Prostredníctvom našich simulátorov, umu, šikovnosti a vysokej profesionalite našich zamestnancov dodávame našim zákazníkom nielen kvalitný a špičkový svetový produkt, ale v neposlednom rade šírime dobré meno Slovenska po celom svete," píše sa v tlačovej sprácve spoločnosti.

VRM a AS Trenčín prinášajú digitálny reklamný systém

Spoločnosť VRM a AS Trenčín prinášajú projekt prenájmu a predaja vonkajšieho obvodového systému – LED obrazoviek – pre vizualizáciu reklamných a informačných spotov po obvodových častiach športovísk v rôznych športových odvetviach.

"Prvým krokom k realizácii nového projektu bolo oslovenie zo strany futbalového klubu, ktorého štadión sa stane ukážkovou platformou nášho projektu. Dôvodom je vážny záujem majiteľov VRM podporiť rozvoj trenčianskeho futbalu vo všetkých vekových kategóriách a skvalitniť zážitok z jednotlivých zápasov pre divákov. V tomto smere ide aj o naše vyjadrenie regionálneho patriotizmu," píše sa v stanovisku VRM.

Počas domácich zápasov AS Trenčín v jarnej časti Corgoň ligy tak môžete vidieť na našom štadióne reklamu európskych parametrov. "Sme veľmi radi, že touto cestou vám môžeme oznámiť podpis zmluvy so spoločnosťou VRM," povedal generálny manažér klubu Róbert Rybniček a dodal: "Partnerom chceme poskytovať stále viac možností a kvalitnejší servis. Preto bolo pre nás výzvou priniesť vám ako prvým na Slovensku túto možnosť počas pravidelných ligových zápasov."

Autor: mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa