Aktuality - archiv 24.2.2012

Víťazstvo a bezgólová remíza s lídrom

AS Trenčín - MŠK Žilina 4:2 a 0:0

Po odložení úvodného jarného kola najvyššej domácej súťaže sme sa dohodli na prípravnom stretnutí s lídrom Corgoň ligy MŠK Žilina. Voľný víkend mal vyplniť pôvodne jeden zápas, ale realizačné tímy svoje rozhodnutie na poslednú chvíľu zmenili a dali možnosť širšiemu kádru hráčov. Zverenci trénera Adriána Guľu uspeli, keď prvý súboj vyhrali 4:2 a v druhom po prevahe najmä v prvom polčase remizovali 0:0.

AS Trenčín - MŠK Žilina 4:2 (2:1)

Súper začal zápas lepšie. Už v 9. min prešprintoval našu obranu Ceesay a strelou pomedzi nohy Volešáka otvoril skóre stretnutia. S pribúdajúcimi minútami sme získavali prevahu a dostávali sa do gólových príležitostí. Vyvrcholením snahy nášho mužstva bola 21. min a krásna strela Depetrisa spoza pokutového územia – 1:1. V polovici prvého polčasu však prišiel zlom a taktovku nad zápasom prebrala Žilina. Vyhrávala osobné súboje a dostávala sa pred našu šestnástku. Gól však nedosiahla, keďže obrana a brankár Volešák boli pozorní. Tesne pred odchodom do šatní sme si vybojovali možnosť priameho kopu a Hlohovský strelou okolo múru poslal svoj tím do vedenia – 2:1.

Po návrate zo šatní sme pokračovali tam, kde sme po góle Depetrisa skončili. V 50. min si Salinas nabehol na center Hlohovského a hlavou zvýšil na rozdiel dvoch gólov. Už o päť minút neskôr sa predral do šance Peltier a krížnou strelou upravil na 4:1. Nasledujúce minúty priniesli ďalšie šance reprezentanta Trinidadu a Tobaga. Gól však už neprišiel. Žiline sa podarilo znížiť Piačekom a keď dobre hrajúci Hlohovský nevyužil šancu zápas sa skončil víťazstvom AS o dva góly.

Góly: 21. Depetris, 43. Hlohovský, 50. Salinas, 55. Peltier - 9. Ceesay, 65. Piaček

Domáci: Volešák – Godál, Kleščík, Ševela, Holúbek – V. Horváth – Peltier (81. Bezák), Štefánik, Hlohovský – Salinas (81. Lobotka) – Depetris

Hostia: Krnáč – Angelovič, Akakpo (68. Minarčík), Piaček, Nunez – Barčík, Bello, Pečovský, Pich – Majtán, Ceesay (65. Ilko)

Rozhodovali: Ježík - Vítko, Dohál

Divákov: 20

 

AS Trenčín - MŠK Žilina 0:0

Úvodných dvadsať minút neprinieslo veľa vzruchu. Nasledujúca druhá polovica úvodného dejstva patrila jednoznačne nášmu tímu. Rakovana najskôr vystrašil Štyvar a po necelej polhodine hry z priameho kopu opečiatkoval ľavú žrď žilinskej brány Mazan. Reprezentantovi Slovenska do 21 rokov nebolo dopriate streliť gól, pretože už o tri minúty hlavičkoval iba do brvna. V samom závere prvého dejstva sa do otvorenej obrany rútila dvojica Lobotka – Báez, ale prvý menovaný nevyriešil situáciu ideálne.

Po zmene strán sa vedenia mohli ujať hostia. V 66. min ušiel Mihalik. Sám sa rútil na Šemrinca, ale ten jeho strelu bravúrne zneškodnil. O dve minúty na to sa konštrukcia brány triasla tretíkrát v zápase po Dezovej strele do protipohybu gólmana AS. Do konca zápasu si obe mužstvá vypracovali niekoľko streleckých príležitostí, ale ani jedno ich nedokázalo využiť.

Domáci: Šemrinec - Radovanovič, Diakite, Ramón, Šiko – Baéz (83. Bero) - Mazan, Díaz, Lobotka (79. Bezák), Morong - Štyvar

Hostia: Rakovan (46. Plach) - Mabouka, Ofori, Leitner, Gergel – Žilák (73. Ilko), Škriniar, Šulek (35. Minarčík), Deza – Mihalik (73. Ďungel), Novák

Rozhodovali: Jaška - Vitko, Ježík

Divákov: 150

Autor: mj
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 24.4.2024

Akadémia | Gatorade hráčom mesiaca Nicolas Nižňanský

Gatorade hráčom mesiaca mládežníckej akadémie AS Trenčín sa stal Nicolas Nižňanský z...

ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa