Zápasy - archiv 2.4.2012

Vysoká prehra na ihrisku Senice

FK Senica - AS Trenčín 4:0 (2:0)

V zápase 25. kola najvyššej domácej súťaže sme prehrali na ihrisku FK Senica vysoko 0:4 (0:2). Zverenci trénera Adriána Guľu podľahli rovnakým pomerom aj v závere júla minulého roka v súboji 3. kola Corgoň ligy. Senica je jediným tímom v súťaži, ktorý s nami nestratil ani bod.

Záhoráci boli od začiatku stretnutia lepším tímom, napádali AS pri rozohrávke a nepustili nás do kombinačnej hry. Už vo 8. min volala po góle Pavlíkova hlavička po Kóňovom rohu, ale lopta letela tesne vedľa. V 16. min strieľal z voleja po Lealovom centri Diviš, našiel však pripraveného Volešáka. Český stredopoliar to skúšal aj o minútu neskôr, keď po individuálnej akcii Diarrassoubu tvrdo vystrelil, ani tento raz si lopta nenašla cestu do siete. Zaslúženej gólovej odmeny sa Záhoráci dočkali v 25. min po Kóňovej tvrdej strele z priameho kopu z dvadsiatich ôsmich metrov k pravej žrde. Na rozdiel dvoch gólov upravil panamský útočník Blackburn, keď využil výborne kopnutú štandardku Kóňu - 2:0. Naši hráči sa do zakončenia dostali až v 39. min, Peltier mieril nad. Na konci polčasu zaujali ešte strely domáceho Wijlaarsa a Hlohovského. 

Po prestávke mali v úvodných pätnástich minútach viac z hry naši, gólovú možnosť si však nevypracovali. Po hodine hry sa opäť dostali do hry Seničania, ktorí boli jednoznačne lepším celkom. V 68. min po peknom centri Leala trafil z voleja Jaroslav Diviš a bolo to 3:0. Hlohovský sa snažil s výsledkom niečo urobiť, ale jeho nebezpečnú prízemnú strelu senický brankár nepustil za svoj chrbát. V závere ešte zaujala gólová hlavička Ďuricu, pri ktorej bravúrne zasiahol Volešák. Na konečných 4:0 upravil v 90. min po rohovom kope Kóňu stopér Pavlík.

FK Senica - AS Trenčín 4:0 (2:0)

Góly: 25. T. Kóňa, 36. Blackburn, 68. Jaroslav Diviš, 90. P. Pavlík

Žlté karty: 35. Kleščík, 73. V. Horváth

Domáci: P. Bolek - Štepanovský, P. Pavlík, Gorosito, Pedro Leal - Križko (78. Strnad), Wijlaars - Jaroslav Diviš, T. Kóňa, Blackburn (71. M. Ďurica) - Diarrassouba (63. Kalabiška)

Hostia: Volešák - Godál, Kleščík, Diakite, Holúbek (31. Radovanovič) - V. Horváth - L. Peltier (46. Diaz), Hlohovský, Štefánik (79. Salinas), Mazan - Štyvar

Rozhodovali: Hracho - Bobko, Poláček

Divákov: 1149

Autor: sita
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Fotogalérie 15.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC ViOn Zlaté Moravce

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 5. kola nadstavby Niké ligy proti FC ViOn...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa