Zápasy - archiv 4.11.2012

Tretia domáca remíza v rade

AS Trenčín - MFK Košice 0:0

Zverenci trénera Adriána Guľu nezvíťazili ani v treťom domácom zápase v rade. Po remízach s Ružomberkom a Banskou Bystricou uhrali nerozhodný výsledok aj s Košicami (0:0).

Stretnutie sme začali aktívne. Hlavička Godál, strela Mondeka a ani ďalší strelecký pokus Díaza však gól v prvej päťminútovke nepriniesli. Na opačnej strane sa postavil k priamemu kopu Novák, ale strela z necelých dvadsiatich metrov, ktorá preletela cez múr, skončila na Volešákovi. Od tohto momentu sa súper osmelil a častejšie sa dostával pred našu šestnástku. Do veľkých príležitostí sa ale nedostával. V 24. min poslal skvelú loptu do pokutového územia Čögley, no ani jeden z nabiehajúcich hráčov ju neposlal do siete. O minútu neskôr skončila tečovaná lopta na ľavej žrdi Volešákovej brány. V 35. min sa oprel do strely spoza šestnástky Mondek, ale aj tá skončila tesne nad brvnom. 

Aj v úvode druhého polčasu sme mali viac z hry. Finálna prihrávka nám však nevychádzala. V 63. min sa po priamom kope Štefánika dostal k nožničkám Depetris, ale Tofiloski reflexívne chytil. Následne si poradil aj s dorážkou Baéza. V 71. min si naskočil na center Mazáňa na jedenástke Depetris, no lopta nemierila medzi žrde. Rozkúskované stretnutie, niekedy až úzkostlivými výrokmi hlavného rozhodcu, veľa futbalu v druhej štyridsaťpäťminútovke neprinieslo. Súper sa totiž zameral najmä na ubránenie svojho pokutového územia.

AS Trenčín - MFK Košice 0:0

Žlté karty: 49. Baéz, 90. Ramón - 58. Viazanko, 64. Tofiloski, 78. M. Tóth, 82. Duda

Domáci: Volešák - Čögley, Ramón, Godál, Mazáň - Baéz - Mondek (61. Kubík), Štefánik, Díaz (83. Lobotka), Holúbek (76. Adi) - Depetris

Hostia: Tofiloski - M. Tóth, Ostojič, Bašista, Sekulič - Šinglár (51. Huk) - Viazanko, K. Kuzma (88. Chupáč), Bukata, J. Novák (60. Duda) - Škutka

Rozhodovali: Šuniar - Bobko, Kubačka

Divákov: 2023

Povedali po zápase:
Adrián Guľa (tréner Trenčína): "Mali sme solídny vstup do zápasu a dokázali sme si vypracovať dobré pozície. Potom sme však poľavili v koncentrácii a čiastočne sme zmenili priestor, z ktorého sme si vypracovávali šance. Nepodarilo sa nám premeniť príležitosti a zlomiť tým tento náročný zápas v náš prospech. Musíme trpezlivo pracovať ďalej a viac sa zamerať na efektivitu v útoku." 

Ján Kozák (tréner Košíc): "Prvý polčas bol z našej strany podľa predstáv, pretože sme dobre bránili a nepúšťali sme súpera do šancí a nebezpečných priestorov pred našou bránkou. Vypracovali sme si dve dobré príležitosti, ale pri šanci Škutku sa asistent rozhodcu pomýlil a odpískal ofsajd, ktorý nebol. V druhom polčase po vynútených striedaniach dvoch skúsených hráčov už naša sila smerom dopredu nebola taká, ako by sme si predstavovali. Kvalitný súper nás zatlačil, ale obetavosťou sme to napokon zvládli."

Autor: mg
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa