Aktuality - archiv 20.12.2012

Prípravka do desať rokov má za sebou úspešnú polsezónu

Tím do 10 rokov dominoval v súťaži s o rok staršími protihráčmi

Ako muži, tak aj mládežnícke družstvá, dospeli vo svojich sezónach k polovici a výnimkou nie je ani družstvo prípravky do desať rokov. Chalani pod vedením trénerského tria Marek Marčok, Dušan Ovšonka a Vendelín Ondrášek majú za sebou úspešné pôsobenie v ligovej súťaži, kde nastupujú proti o rok starším družstvám.

Po polovici súťaže zaknihovali z deviatich zápasov sedem víťazstiev a dve remízy so skóre 54:16. Dôležitejšie ako výsledky sú predvedené výkony na ihrisku, kde sa chlapci snažia predvádzať kombinačný futbal založený na schopnosti jednotlivých hráčov presadzovať sa v súbojoch jeden na jedného a na jednoduchých kombináciách pri prechode do útoku. Počas zimy sa chalani z prípravky u10 presunuli pod strechu a až do februára budú svoje umenie ukazovať na halových turnajoch.

Potešiteľné je, že sa im už v začiatku halovej sezóny podarilo nadviazať na výkony spod holého neba a na úvodných veľmi kvalitne obsadených turnajoch si dokázali pripísať už niekoľko turnajových triumfov, či medailových umiestnení (1.miesto na turnaji v Žiline, 2. miesto na turnaji v Olomouci, 3. miesto na domácom turnaji). Okrem turnajov proti rovnako starým súperom absolvovali počas jesennej časti aj niekoľko turnajov proti o rok starším protivníkom. Naposledy to bol halový turnaj v Šuranoch, kde dokázali mladí Trenčania obsadiť celkové štvrté miesto z dvanástich účastníkov. V nasadenom trende chcú tréneri pokračovať aj v roku 2013. 

AS Trenčín u10: brankári: Juraj Šmulík, Samuel Sedláček, Richard Batla a Matúš Sláviček, hráči v poli: Oliver Bobošík, Roman Šebeň, Kristián Kapuš, Tomáš Lichner, Adam Palček, Patrik Macháčik, Andrej Fabian, Urban Mazanovský, Dávid Suchý, Dalibor Suchý, Alexander Ondrášek, Matúš Hlavatý, Mário Michalec, Adam Svečula, Tomáš Šimek, Dávid Ovšonka, Alexander Fábik, Lukáš Ševčík, Dominik Hollý, Richard Žakech, Félix Tomík a Lucas Demitra.

Autor: astn
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 17.3.2024

Bondarenko | V zápase nám chýbala energia, ktorá by nám pomohla vyhrať

Náš tím sa v 2. kole nadstavbovej časti skupiny o udržanie predstavil...

ASTV 16.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti MFK Skalica

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

ASTV 16.3.2024

ASTV | Tlačová konferencia po zápase Niké ligy proti MFK Skalica

ASTV vám prináša tlačovú konferenciu po zápase nadstavbovej časti Niké ligy...

A-tím 16.3.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Skalici

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v zápase nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica 1:3, keď o...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  www.tcld.net  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  https://www.tcld.net/  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  bahis