Aktuality - archiv 5.6.2013

Nové dresy v tradičnej, ale aj nečakanej kombinácii

Klub sa vracia k tradičnej bielo-červenej kombinácii farby dresov, ktorá sprevádza trenčiansky futbal desiatky rokov

Prvý tím AS Trenčín sa v nadchádzajúcej sezóne predstaví v celkom nových dresoch. Klub sa vracia k tradičnej bielo-červenej kombinácii, ktorá sprevádza trenčiansky futbal desiatky rokov. Druhý set bude naopak netradične žlto-čierny a môže sa stať zberateľskou raritou.

„Aj v novom ročníku nás bude obliekať firma Nike, s ktorou otvárame už tretiu sezónu. Verím, že aj touto cestou budeme reprezentovať naše mesto v historickej sezóne, v ktorej náš čaká účasť v Európskej lige,“ povedal marketingový manažér klubu Igor Schlesinger, ktorý nechal nahliadnuť do klubovej filozofie týkajúcej sa oblečenia hráčov: „Každý rok chceme prísť s novou kombináciou dresov. Aj toto je to súčasťou futbalovej kultúry v celej Európe. V prípade, že novú kombináciu si fanúšikovia obľúbia, vieme si predstaviť zotrvať pri jednom sete aj dva roky. Naposledy sme tak urobili s obľúbenými červenými s bielym véčkom.“

Dresy spoločnosti Nike sú vyrobené z recyklovaných materiálov, čím sa zmierňujú negatívne dopady na životné prostredie. „Nike pripravilo pre športovcov dresy, ktoré spájajú moderný dizajn a funkčnosť. Dúfame, že nové dresy prinesú Trenčínu mnoho úspechov. Vylepšený materiál dri-fit je teraz o 13 percent ľahší ako v minulosti. Hráčov pomáha udržať v suchu odvádzaním potu na vonkajšiu stranu oblečenia, odkiaľ sa potom vyparí. Vetracie zóny sú vyrobené z látky, ktorá v porovnaní s predchádzajúcimi dresmi zvyšuje ventiláciu vzduchu takmer o desať percent. Vzduch tak môže voľne prúdiť, čo pomáha udržiavať optimálnu telesnú teplotu,“ povedal zástupca spoločnosti na Slovensku Jerguš Holéczy.

S novými dresmi sú spokojní aj hráči AS. Novú kolekciu pre vás nafotili Jakub Holúbek, Ramón da Silva a Stanislav Lobotka. „S dresmi som sa stretol zatiaľ iba pri fotení. Musím však povedať, že sa mi veľmi páčili. Trochu vo mne evokujú štýl retro. Sú ľahké a príjemné na nosenie. S materiálom dri-fit už máme skúsenosti a nevieme si ho vynachváliť. Ide skutočne o špičkovú kvalitu. Dúfam, že sa nám v nich bude dariť ako v minulosezónnej čisto bielej kombinácii,“ povedal Jakub Holúbek.

Fanúšikovia sa môžu dostať k novým dresom v priebehu niekoľkých dní prostredníctvom nášho fanshopu. Cena originálneho dresu bude 40 €. Druhou možnosťou je akcia, ktorá prebieha do 15. júna. Spoločne s permanentnou vstupenkou môžete získať náš dres za skutočne atraktívnu cenu.

Autor: mg
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa