Zápasy - archiv 19.6.2013

Oba zápasy jednoznačnou záležitosťou AS

FK Senica - AS Trenčín 0:4 (0:3) a 1:4 (1:0)

V dvojici prípravných stretnutí proti Senici sme v Petrovej Vsi zvíťazili 4:0 (3:0) a 4:1 (0:1). V prvom súboji dal dva góly Tomáš Malec a po jednom pridali Marek Frimmel a Daniel Bednárik. V druhom sa dvakrát presadil Carlos De Azevedo a po góle pridali Jakub Holúbek a Fanendo Adi.

FK Senica - AS Trenčín 0:4 (0:3)

Po opatrných úvodných minútach sa do prvej šance dostali zverenci trénera Nosického. Na konci peknej kombinácie bol Malec, ktorý poslal svoj tím do vedenia. V 27. min potiahol akciu až na hranicu šestnástky Bezák. Hoci mohol už skôr prihrať, odrazená lopta sa napokon dostala k Frimmelovi, a ten krásne obstrelil brankára Senice - 2:0. Už o pár minút neskôr sme aktívnu hru pretavili do tretieho gólu. Bariš si vymenil loptu s Frimmelom. Toho tvrdú strelu Šulla síce vytlačil na brvno, ale Malec nemal problém dopraviť ju do prázdnej brány. 

V úmornom teple sme aj v druhom polčase diktovali tempo hry. V 61. min vystrelil nebezpečne Mišák. Šulla loptu iba vyrazil, ale tiesnený Malec tretí gól nepridal. Po nasledujúcom rohu ale upravil na rozdiel štyroch gólov Bednárik. Až v závere zápasu sa dostali do zakončenia aj Seničania. Ani jednu z dvoch príležitostí presne nezakončili.

Góly: 11. a 34. Malec, 27. Frimmel, 62. Bednárik

Domáci: Šulla - J. Krajčovič (78. Chvál), Pavlík, Pillár (68. Hladík), Vijlaars - Diviš, Pikulík, Jirásek (71. Balážik), Ventura, Ksorín - Vilkovský (63. T. Krajčovič)

Hostia: Volešák (46. Bartalský) - Mondek, Ranko, Bendárik (70. Tóth), Skovajsa (46. Jurica) - Bariš - Morong (46. Mišák), Bezák (80. Opatovský), Lobotka, Frimmel (76. Brigant) - Malec (74. Čentéš)

Rozhodovali: Blažek - Otrubčák, Patka

Divákov: 100

 

FK Senica - AS Trenčín 1:4 (1:0)

Úvod zápasu patril Senici. V 10. min hlavičkoval po rohovom kope nebezpečne Kalabiška, ale Šemrinec predviedol skvelý zákrok. Senica nevyužila ani ďalšiu šancu. V 13. min však unikol Diarrassouba a krížnou strelou otvoril skóre. Ten istý hráč hrozil aj naďalej. Najskôr ho zastavil Ramón a následne vytlačil jeho hlavičku na roh Šemrinec. K prvému ohrozeniu súperovej brány sme sa dostali až po polhodine hry. V 34. min vystrelil spoza šestnástky Štefánik, ale Malec loptu vyrazil na roh. O pár minút neskôr našiel De Azevedo v šestnástke Mazana, no jeho strelu Seničania zblokovali. V 40. min si nerozumeli Ramón s Kleščík a bola z toho šanca pre Senicu. Šemrinec ale Diarrassoubu vychytal. 

Úvod druhého polčasu bol celkom iný ako začiatok prvej časti hry. Nastúpili sme aktívnejšie a častejšie sme sa dostávali na dostrel súperovej brány. V 56. min sa uvoľnil De Azevedo a vyrovnal. Už o dve minúty neskôr napriahol spoza šestnástky Holúbek a Malec v bráne súpera nemal šancu. O ďalšie dve minúty neskôr sa opäť predviedol De Azevedo. Pred pokutovým územím sa uvoľnil a zo šestnástich metrov poslal loptu do pravej šibenice. Na opačnej strane sa vyznamenal Chovan pri strele zblízka. Ďalšie šance mali Adi a opäť De Azevedo. Na strane Senice nedal tutovku Diarrassouba. V 78. min Adi posunul loptu na De Azeveda, ktorého strela však skončila na ľavej žrdi. V 82. min urobili Seničania chybu, ktorú Adi strelou k žrdi potrestal a upravil na konečných 4:1.

Góly: 13. Diarrassouba - 56. a 60. De Azevedo, 58. Holúbek, 82. Adi

Žlté karty: 74. Baéz

Domáci: Malec - Gerard, Križko, Brabec, Šenk - Štepanovský, Kóňa, Komara (69. Kapusta), Kalabiška - Piroska, Diarrassouba (74. David)

Hostia: Šemrinec (46. Chovan) - Bero (71. Morong), Ramón, Kleščík (85. Tóth), Mazáň (84. Jurica) - Baéz (80. Čentéš) - Mazan (67. Mišák), Štefánik (78. Opatovský), Holúbek, De Azevedo (83. Brigant) - Adi

Rozhodovali: Otrubčák - Patka, Blažek

Divákov: 200

Autor: mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa