Zápasy - archiv 21.7.2013

Po nezvládnutom vstupe do druhého polčasu prehra v Trnave

Spartak Trnava - AS Trenčín 2:1 (0:0)

V stretnutí 2. kola najvyššej domácej súťaže sme na ihrisku Spartaka Trnava prehrali 1:2 (0:0). O výsledku zápasu rozhodol vstup do druhého polčasu, ktorý vyšiel lepšie domácemu tímu. Jediný náš gól zaznamenal Fanendo Adi.

Stretnutie začalo zostra. Hneď v úvode skosil Grabež v strede poľa Mondeka a o pár sekúnd neskôr si vyšliapol Kuzma na Baéza. Prvý zákrok prešiel rozhodca upozornením, ale po druhom už nasledovala červená karta. V nasledujúcej štvrťhodine sa hralo prevažne v strede poľa a stretnutie bolo rozdrobené množstvom osobných súbojov a nepresností. V 18. min našiel William od rohovej zástavky Maleca, ale jeho hlavička nemala potrebnú razanciu. O pár minút neskôr urobil hrubú chybu Ramón. Mikovič ho obral pred šestnástkou o loptu, no sám pred Volešákom neuspel. V 30. min vytrelil z ľavej strany Van Kessel. Rusov jeho strelu vyrazil rovno na nohu Maleca, ale ten z desiatich metrov mieril vedľa pravej žrde. O dve minúty neskôr prišla druhá červená karta. Hlavný rozhodca ju vytiahol Baézovi za zákrok, ktorý hraničil s faulom, nieto ešte vylúčenín. Trnava ožila a začala sa tlačiť pred našu šestnástku. Tesne pred odchodom do šatní po jednej z krídelných akcíí Spartaka vystrelil Mikovič, ale Volešák vytlačil strelu nad bránu. Ešte pred odchodom do šatní dal William po rohu gól, ale čiarový rozhodca videl postavenie mimo hry.

Druhý polčas odštartoval aktivitou Spartaka. V 54. min predviedol slalom v našom pokutovom území Mikovič a strelou pod brvno nedal Volešákovi šancu. O tri minúty neskôr zahrala Trnava nacvičený rohový kop a na konci akcie bol Procházka - 0:2. Trnava bola naďalej aktívna. Mikoviča vo veľkej šanci vychytal Volešák a nasledujúca príležitosť domácich skončila na pravej žrdi. Zmenu v skóre nepriniesli ani striedania na našej strane. Po šanciach domácich sa k slovu dostal Adi. Štvrťhodinu pred záverečným hvizdom sa uvoľnil na hranici pokutového územia a strelou k žrdi znížil na 1:2. Následne však inkasoval dve žlté a červenú kartu za rečnenie. V 87. min sa vyhol ofsajdovej pasci Frimmel, ale moment prekvapenia nevyužil.

Spartak Trnava - AS Trenčín 2:1 (0:0)

Góly: 54. Mikovič, 57. Procházka - 75. Adi

Žlté karty: 28. Janečka, 67. Vlasko, 69. Grabež - 27. Ramón, 56. Van Kessel, 83. Adi

Červené karty: 3. Kuzma za faul - 32. Baéz za faul, 84. Adi za rečnenie

Domáci: Rusov - Sabo, Tóth, Janečka, Grabež – Štepanovský (62. Vlasko), Procházka, Kuzma, Chovanec - Hodek (82. Maruško), Mikovič (71. Vyskočil)

Hostia: Volešák - Bero, Ramón, Kleščík, Mazáň - Baéz – Mondek (68. Mazan), Holúbek, William, Van Kessel (60. Frimmel) - Malec (60. Adi)

Rozhodovali: Chmura - E. Weiss, Ádám

Divákov: 3350

Autor: mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa