Aktuality - archiv 16.8.2013

Z mužstva cítiť odhodlanie, povedal Kleščík

Peter Kleščík: „Je náročné vyhrať dva zápasy po sebe na domácom ihrisku, ale z mužstva cítim odhodlanie. Celý týždeň sme sa poctivo pripravovali“

Po minulotýždňovom šesťgólovom predstavení do siete Dunajskej Stredy, čaká zverencov trénera Ľuboša Nosického ďalší zápas pred domácim publikom. V sobotu o 17.30 nastúpia jeho zverenci proti minuloročnému nováčikovi z Myjavy.

Kopaničiari v minulej sezóne potvrdili, že to s účasťou medzi slovenskou futbalovou elitou myslia vážne, keď skončili iba o jednu pozíciu horšie ako my. Počas leta sa výrazne neoslabili, práve naopak. „Čaká na nás skúsené mužstvo, ktoré je silné v osobných súbojoch a má prepracované štandardné situácie,“ zamyslel sa pred zápasom Peter Kleščík.

Z predchádzajúcej sezóny máme na Myjavu pekné spomienky, keď sme zvíťazili vo všetkých troch zápasoch, no výhry sa nerodili jednoducho. „Platiť na nich bude to, čo vždy. Musíme hrať svoj kombinačný futbal v rýchlom tempe. Hosťom bude vyhovovať, ak bude hrať často prerušená,“ pokračoval rodák z Čadce.

Mužstvo je po vypadnutí s Astrou Giurgiu v 3. predkole Európskej ligy v dobrej forme, čo si naposledy odniesla šiestimi gólmi Dunajská Streda. „To stretnutie malo špecifický nádych. Hostia hrali v oslabení a príliš otvorili hru. Nemyslím si, že niečo podobné bude predvádzať Myjava. Je náročné vyhrať dva zápasy po sebe na domácom ihrisku, ale z mužstva cítim odhodlanie. Celý týždeň sme sa poctivo pripravovali,“ dodal Kleščík.

Autor: mj
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa