Zápasy - archiv 23.8.2013

Z Košíc vezieme tri cenné body

MFK Košice - AS Trenčín 0:1 (0:0)

Zverenci trénera Ľuboša Nosického v košickom Čermeli uspeli a zvíťazili 1:0. V zápase chudobnom na góly sa ujala iba strela Jakuba Holúbeka. 

Do zápasu sme vstúpili aktívnejšie a už v úvodných minútach sme si vypracovali tri strely spoza šestnástky, no pokusy Hajradinoviča a dvakrát Štefánika skončili tesne vedľa Tofiloského bránky. V 9. min mali prvú vážnejšiu príležitosť aj Košičania. Diaby potiahol akciu, položil si Volešáka a prihral úplne voľnému Dudovi. Ten osamotený zo siedmich metrov netrafil prázdnu bránu. O štyri minúty šiel sám na Volešáka Duda, no ten mu jeho sólo zmaril. Domáci prebrali iniciatívu, boli aktívnejší a neustále hrozili pred našou bránkou. V 29. min sa Viazanko ocitol vo výbornej pozícií. Šesť minút red polčasom Dudova jedovka preletela tesne nad bránou. 

Po zmene strán nás opäť ratoval Volešák, keď v 50. min zlikvidoval Bašistovu hlavičku. O dve minúty Sekulič z uhla tesne minul bránu. V 53. min sme strelili jediný gól zápasu. Po van Kesseovom centri Holúbek strelou z prvej prekonal Tofiloskeho. Domáci následne vrhli všetky sily do útoku. Pačindov priamy kop skončil v rukách Volešáka. Po ďalšej šanci Pačindu v 59. min letela lopta tesne mimo hosťujúcej bránky a neujala sa ani možnosť Bašistu v samom závere zápasu. My sme od strelenia gólu hru umne kontrolovali a zápas dotiahli do víťazného konca.

MFK Košice - AS Trenčín 0:1 (0:0)

Góly: 53. Holúbek

Žlté karty: 31. Pačinda, 67. Bukata, 74. Hovančík - 30. Hajradinovič, 35. Kleščík, 37. Baéz, 68. Čögley

Domáci: Tofiloski - Korijkov, P. Kavka, Bašista, Sekulič - Šinglár, Hovančík - Viazanko (61. Bukata), O. Duda (82. Ostojič), Pačinda (82. K. Diaby) - O. Diaby

Hostia: Volešák - Čögley, Rodríguez da Silva, Kleščík, R. Mazáň - Baéz - Mondek (64. Bero), Hajradinovič (46. Van Kessel), Štefánik, Holúbek - William (90. T. Malec)

Rozhodovali: Michlian - Slyško, Súkeníková

Divákov: 2730

Povedali po zápase:
Jaroslav Galko (tréner Košíc): "Prehrali sme ďalší zápas o gól. Boli sme lepším tímom, aktivita bola na našich kopačkách, ale vo finálnej fáze sme mali neuveriteľnú smolu. Sám neviem povedať, čím to je, že v predchádzajúcich zápasoch sme boli lepší ako Slovan, Senica aj Trenčín a všetky tri zápasy sme prehrali 0:1." 

Ľuboš Nosický (tréner Trenčína): "Na tomto ihrisku sa dalo ťažko kombinovať, lebo bola vysoká tráva. To nahrávalo domácim, ktorí hrali na nakopávané lopty na Diabyho. Domáci mali mnoho štandardných situácií, ktoré sme aj so šťastím ustáli. Naša túžba streliť gól bola vyslyšaná a som rád, že to bol víťazný gól."
 
Autor: mj, sita
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa