Zápasy - archiv 15.11.2013

V príprave cenné víťazstvo nad Wislou Krakow

Wisla Krakow - AS Trenčín 0:5 (0:3)

Zverenci trénera Martina Ševelu si počas reprezentačnej prestávky pripísali na svoje konto cenný úspech. V piatkovom prípravnom zápase zdolali tretí tím poľskej ligy Wislu Krakov vysoko 5:0 (3:0). Hralo sa na ihrisku NTC v Poprade.

Od úvodných minút sa hralo pod taktovkou AS. Už v 10. min vystrelil nebezpečne Hajradinovič. O necelých desať minút neskôr nacentroval Čögley. Van Kessel prenechal loptu Mondekovi, ktorý zblízka nezaváhal - 1:0. O tri minúty neskôr sme viedli už o dva góly. Hajradinovič si na hranici pokutového územia zasekol loptu okolo súpera a brankár súpera loptu dokázal iba stlmiť. Napriek tomu však skončila v sieti. Dve minúty pred koncom prvého polčasu Ramón našiel Van Kessela. Holandský futbalista prenikol po ľavom krídle, vyhral šprintérsky súboj s obrancami Wisly a z ťažkého uhla zvýšil na 3:0. Ešte pred odchodom do šatní mohol skórovať po druhý raz Mondek, ale nemieril presne.

Ani striedania počas prestávky nezmenili obraz stretnutia. V úvode druhej štyridsaťpäťminútovky pohrozil hlavou Bezák. Poliaci si síce vypracovali priamy kop na hranici dvadsiatich metrov, no loptu poslali len do múru. Po hodine hry nacentroval dobre Mondek a Bezák svoju druhú nebezpečnú hlavičku premenil na gól - 4:0. V 64. min prišiel ďalší presný zásah. Center aktívneho Mondeka poslal do siete hlavou Ramón. O chvíľu vychytal Šemrinec pokutový kop Maleckého. Ďalšie šance Bezáka a Kleščíka zostali nevyužité a skóre stretnutia sa tak už nezmenilo.

Wisla Krakow - AS Trenčín 0:5 (0:3)

Góly: 19. Mondek, 22. Hajradinovič, 43. Van Kessel, 60. Bezák, 64. Ramón

Žlté karty: 73. Guerrier

Domáci: Miskiewicz (45. Bieszczad) – Burliga, Chavez, Jovanovič, Piotr Brožek – Stolarski (45. Sarki), Stjepanovič (75. Guedes), Burdenski (45. Uryga), Ademola (58. Kaminski), Malecki – Boguski (45. Guerrier)

Hostia: Volešák (46. Šemrinec) - Čögley (65. Jurica), Ramón, Rundič, Holúbek (65. Kleščík) - Baéz (65. Martin Vlček) - Van Kessel (65. Sábler), Mišák (46. Bezák), Hajradinovič, Mondek - William (46. Bariš)

Rozhodovali: Jaška – Poracký, Karaffa

Autor: astn
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa