Aktuality - archiv 29.11.2013

Rozhodne tímovosť a bojovnosť, vie Čögley

Peter Čögley: „Hoci by nám stačila aj remíza, na niečo také nemyslíme“

Zverenci trénera Martina Ševelu v jesennej derniére zavítaju pod Čebrať. Zápas v Ružomberku sa odohrá na ťažkom teréne, no sľubuje kvalitný futbal. Jedná sa totižto o súboj tímov, ktoré bojujú o druhé miesto.

„Súper má kvalitu najmä v ofenzíve, horšie je to už v jeho zadných radoch. Ružomberčania sa snažia o otvorený futbalu. Sú dobrým mužstvom. Rozhodne tímovosť a bojovnosť,“ zamyslel sa pred odchodom Peter Čögley.

O motiváciu je v zápase na dolnom toku Váhu postarané. Mužstvá z čela tabuľky delia iba dva body a rozdajú si to v priamom súboji o titul jesenného vicemajstra. „Bez debaty, chceme vyhrať. Motivácia je veľká. Hoci by nám stačila aj remíza, na niečo také nemyslíme. Do každého zápasu ideme s cieľom odniesť si tri body. Naviac, doma sme s nimi prehrali o gól, takže aj z tohto hľadiska im máme čo vracať,“ pokračoval rodák z Trenčianskej Turnej.

Neskorý novembrový termín na Liptove znamená aj nekvalitný terén, čo nášmu tímu nie veľmi vyhovuje. „Podľa posledných správ je ihrisko v katastrofálnom stave. Musíme sa s tým vysporiadať a nevyhorávať sa naň,“ dodal bývalý mládežnícky reprezentant.

Historická šanca zimovať po jeseni ako druhí najlepší na Slovensku je lákáva aj pre Petra Čögleya. „Razíme na Slovensku výnimočnú cestu. V ostatných rokoch sa ukazuje, že je správna. Dávame najavo ako by sa mal futbal uberať. Nehrať celý zápas iba zo zadu, ale najmä útočiť. Aj keď vedieme o tri góly, chceme sa tlačiť pred súperovu bránu. Toto je odmenou za všetku drinu.“

 

Autor: mj
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa