Aktuality - archiv 21.6.2008

Prípravný zápas s Dunajskou Stredou s remízovým koncom

Lukáš Šebek prvým strelcom AS v prípravnom období.

Futbalisti AS Trenčín odohrali pred nastávajúcou sezónou prvý oficiálny prípravný duel. Vo Vydranoch, neďaleko Dunajskej Stredy, remizovali s DAC 3:3 (1:2). Tréner Ivan Galád postavil dve rôzne jedenástky. Každá odohrala jeden polčas.

FK DAC 1904 Dunajská Streda - AS Trenčín 3:3 (1:2)
Góly: Dragičevič 3 – Šebek 2, Chanti

AS (I. polčas): D. Rožník – Ekhardt, Szórád, Cs. Horváth, Peciar – Kasálek – Hlohovský, Gergel, Lukšík – Depetris, Šebek

AS (II. polčas): Šimlaštík – Argis, Godál, Stelios, Kukumberg – Báez – Čögley, Gergel, Chanti – M. Rožník, Križko

Bolo to stretnutie dvoch odlišných polčasov. V prvej štyridsaťpäťminútovke bol lepším tímom Trenčín, po zmene strán mali navrch futbalisti Dunajskej Stredy. Okrem kmeňových hráčov AS dostali opäť príležitosť aj hráči, ktorí sú na Sihoti na skúške. Už od úvodu sa Trenčania pokúšali prekonať domáceho brankára Novotu. Nebezpečenstvo prinášali centre Hlohovského, v útoku boli aktívni Depetris i Šebek. Napriek tomu sa ako prví ujali vedenia futbalisti zo Žitného ostrova. Po góle Dragičeviča v 13. min vyhrávali 1:0.

Po dlhodobom zranení na seba upozornil Šebek. Krátko po inkasovanom góle sa rútil sám na Novotu, ale v koncovke mu chýbalo viac pokoja. Mladý útočník si do konca polčasu všetko vynahradil a dvoma gólmi sa postaral o obrat v skóre. Šebek dal, rovnako ako v zimnej príprave, prvé dva góly AS v prípravnom období.

Po polčasovej prestávke neostal v trenčianskej zostave kameň na kameni. Z pôvodnej jedenástky vybehol na trávnik iba Gergel. Mnohí hráči nastúpili vedľa seba vôbec po prvý raz, čo bolo na hernom prejave citeľné. V úvode druhého dejstva škrípala najmä defenzívna činnosť mužstva. Po siedmych minútach vyhrávali opäť Dunajskostredčania – ďalšie dva góly si pripísal hetrikový strelec Dragičevič. Druhá trenčianska zostava výkonom výrazne zaostala za tou prvou. Jedným z tých, čo zniesol určité kritériá bol Chanti. Sľubný výkon korunoval v 89. min, keď krížnou strelou ľavačkou z 20 metrov vyrovnal na konečných 3:3.

Nasledujúci prípravný duel odohrá Trenčín v stredu v Senci proti SFM. V piatok ráno cestujú zverenci Ivana Gaáda do Zlatých Moraviec. Po stretnutí s ViOnom naberú kurz Nymburk, kde absolvujú týždňové sústredenie. Jeho súčasťou budú aj stretnutia s Mladou Boleslavou a Viktoriou Žižkov.

Autor: ms
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

A-tím 21.4.2024

Kozlovský | Neviem, čo na to povedať

Po víťaznom zápase proti Zlatým Moravciam prišla domáca prehra proti FC Košice. Zverencom trénera Iliju...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa