Aktuality - archiv 25.6.2008

Jednoznačná výhra AS proti SFM Senec

Dvojgóloví David Depetris a Juraj Križko.

Aj v druhom prípravnom zápase Trenčína rozdelil tréner Ivan Galád mužstvo na dve jedenástky. V zápase hranom na kvalitnom trávniku vo Veľkom Bieli sa opäť predstavilo aj niekoľko nových hráčov, ktorí by sa mohli stať prípadnými posilami AS.

SFM Senec – AS Trenčín 2:6 (1:3)

Góly: Pechovský, Kiss – Depetris 2, Križko 2, Hlohovský, Godál (11 m)

Zostava AS:

I. polčas: D. Rožník – Gergel, Szórád, Cs. Horváth, Peciar – Kasálek – Hlohovský, Knapp, Lukšík – Šebek, Depetris

II. polčas: D. Rožník (Šimlaštík) – Marušinec (Agris), Godál, Ekhardt, Stelios – Báez – Čögley, M. Kováč, Chanti – Križko, Olej (M. Zubo)

Okrem zranených Marčeka, Mateja Rožníka a dlhodobého rekonvalescenta Kleščíka sa do zápasu zapojili všetci hráči pripravujúci sa s mužstvom.

Trenčania začali aktívne. Už v 1. min vysunul Szórád kolmicou Depetrisa, argentínsky útočník však prvú príležitosť nevyužil. Vzápätí sa po chybe stopérov dostal do šance domáci Pechovský a Senec vyhrával 1:0.

Napriek obdržanému gólu bol dominantným tímom Trenčín. Depetrisovu strelu zblízka obrana SFM zblokovala, Filip Hlohovský pálil z uhla nad a gólovú koncovku nepriniesla ani Depetrisova strela po centri Lukšíka z ľavej strany. V 18. min Lukšík opäť nacentroval do ohňa. Hlohovský jeho prihrávku premenil na gól. Obdobná situácia nastala aj o tri minúty neskôr. Tentoraz umiestnil Lukšíkov center do brány Senca Depetris.

Okrem Lukšíka sa v dobrom svetle ukázal aj Knapp. Český futbalista strávil uplynulú jar v FC Senec, skúsenosti má ale aj s Trenčínom, kde pred piatimi rokmi pôsobil. Tridsaťjedenročný futbalista sa predviedol ako typický režisér.

Roman Gergel nastúpil na pravej strane obrany. Viackrát sa zapojil aj do ofenzívnej činnosti mužstva. Najskôr poslal prihrávkou do šance Hlohovského a v závere polčasu nacentroval Depetrisovi na tretí gól AS.

Po prestávke vybehla na trávnik úplne odlišná jedenástka. Druhá partia úvod polčasu, podobne ako v Dunajskej Strede, nezvládla. Už po 25 sekundách lovil Rožník po góle Kissa loptu zo svojej siete opäť. Aj druhý polčas ale patril AS. Do dobrých príležitostí sa dostávali Olej, Križko i Chanti. Z prevahy AS sa zrodili dva góly Juraja Križka a po faule na Chantiho premenil Boris Godál jedenástku. V druhopolčasovej zostave sa predstavil aj Matej Kováč. Bývalý hráč Senca je ďalším hráčom pokúšajúcim sa vybojovať si miestenku v kádri AS Trenčín.

Najbližší prípravný zápas odohrajú Trenčania v piatok predpoludním v Zlatých Moravciach. Po zápase cestuje výprava na týždňové sústredenie do českého Nymburku.

Autor: ms
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa