Aktuality - archiv 8.2.2014

Boj o miesta vyvrcholí v tureckom Beleku

Tridsaťtričlenná výprava AS Trenčín vyrazila v sobotu skoro ráno sme viedenské letisko Schwechat

Tridsaťtričlenná výprava AS Trenčín vyrazila v sobotu skoro ráno sme viedenské letisko Schwechat. Odtiaľ sa presunie priamo do tureckej Antalye a následne autobusom do Beleku. V hoteli Vera Verde (na fotografii) si tím pod vedením Martina Ševelu rozloží na týždeň svoj tréningový stan.

Výnimkou bola dvoja Nigérijčanov. Kingsley Madu a Moses Simon leteli s dopredu naplánovaným medzipristátím v Istanbule  v sprievode hovorcu klubu Martina Galajdu. Let tureckou spoločnosťou cez istanbulské letisko je podmienkou na získanie vstupných víz pre dvojicu afrických futbalistov. Ešte v sobotu podvečer je na programe prvý tréning.

„Do Turecka odchádzame nielen za dobrými terénmi, ale najmä za kvalitnými súpermi,“ povedal na úvod šéf realizačného tímu. Postupne sa stretneme s rumunským FC Vaslui (10. februára), ukrajinským Karpaty Ľvov (12. februára) a čínskym Chang-čou Greentown (14. februára).

Návrat je naplánovaný na sobotu 15. februára. O týždeň neskôr nás čaká ligová generálka proti MFK Dubnica a už v piatok 28. februára (18.00) štartujeme jarnú časť Corgoň ligy doma proti MŠK Žilina.

Súperom na sústredení v Turecku aj Číňania

„Príprava vstupuje do svojej záverečnej fázy. V troch náročných stretnutiach chceme vykryštalizovať zloženie základnej jedenástky pre vstup do súťaže. Hoci budeme naďalej predvádzať svoju hru, pôjde nám už aj o výsledky. Liga tu je skôr ako sa zbadáme a my chceme byť pripravení na všetky výzvy, ktoré stoja pred nami,“ zakončil Ševela.

Doma na Slovensku zostala dvojica brankárov z "devätnástky" Adrián Chovan a Róbert Bačík. Pre chorobu alebo zranenie necestovali rekonvalescenti Daniel Bednárik, Michal Ranko, Marek Frimmel a Jessua Angoy. Gabriel Bezák je na skúške v Spartaku Myjava. Druhý zo Španielov José Casado sa s tímom v piatok rozlúčil. „Napriek tomu, že v niektorých momentoch skutočne zaujal, nie je dnes tým hráčom, ktoré by AS hľadalo do mužstva,“ povedal hovorca klubu Martin Galajda.

Tím na sústredení v Turecku
Brankári: Miloš Volešák, Igor Šemrinec
Obrancovia: Peter Kleščík, Ramón Rodrigues da Silva, Peter Čögley, Milan Rundič, Lukáš Skovajsa, Kingsley Madu
Stredopoliari: Jakub Holúbek, Karol Mondek, Aldo Baéz, Damián Bariš, Haris Hajradinovič, Matúš Opatovský, Matúš Bero, Patrik Mišák, Martin Vlček, Lukáš Ďuriška, Moses Simon
Útočníci: Tomáš Malec, Jairo de Macedo da Silva, Gino van Kessel

Realizačný tím: Martin Ševela (tréner), Ivan Vrabec (asistent trénera), Vladimír Cifranič (asistent trénera), Roman Hodál (tréner brankárov), Branislav Haviernik (analytik), Jozef Liška (masér), Peter Gašperák (masér), Leo van Veen (konzultant), Martin Galajda (PR manažér)

Program sústredenia v Turecku
10. februára – FC Vaslui (Rumunsko, I. liga)
12. februára – Karpaty Ľvov (Ukrajina, I. liga)
14. februára – Chang-čou Greentown (Čína, I. liga)

Autor: astn
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa