Aktuality - archiv 1.4.2014

Trenčín žije futbalom, prvá akcia projektu AS+TN=ASTN

Ukáž ako fandíš AS Trenčín, podpor mužstvo a vyhraj skvelé ceny

Na záver týždňa sme pre vás pripravili akčný futbalový víkend pod názvom „Trenčín žije futbalom“. Ide o prvú akciu nového projektu „AS+TN=ASTN“. Vyvrcholením viacerých aktivít je sobotňajší ligový zápas proti Slovanu Bratislava (15.00).

Na veľa miestach budete stretávať ľudí v našich dresoch, preto ukážte aj vy ako fandíte AS Trenčín nielen na štadióne. Ako na to? Odfoťte sa a tipujte ako sa skončí sobotňajší zápas - na fotke ukážte tvoj tip na konečný výsledok. Daj „like“ facebookovej fanpage AS. Zaveste alebo pošlite (medialne@astrencin.sk) fotku „ty a AS“ na náš profil a vyhrajte skvelé ceny. V pondelok po zápase zverejníme všetky vaše fotografie na našom facebooku a po týždni vyhlásime víťazov, ktorí získajú najviac „lajkov“. Nepomýľte sa! Pravá ruka ukazuje počet gólov AS Trenčín, ľavá počet gólov Slovan Bratislava.

Kde nás nájdete?

V piatok večer v baroch Coffee Sheep, Country Pub, Da Vinci, Manhattan, Omar, Speranza a Steps. V sobotu od rána v obchodných centrách Max, Južanka a Tesco. Na čerpacích staniciach Agip, Lukoil, OMV, Shell a Slovnaft. V hoteli Elizabeth, ale aj na Trenčianskom hrade.

Akcia následne pokračuje dve hodiny pred úvodným hvizdom sobotňajšieho stretnutia na našom štadióne. Od 13.00 h je pripravená „fanzóna“ s hrami, súťažami, fotostenami, maľovaním na tvár a ďalšími atrakciami.

Od 14.30 h vás čakáme už na vašom mieste na tribúne, kde sa budete môcť zúčastniť pripravovaného chorea, a vytvoriť skvelú atmosféru už počas rozcvičky. VÝZVA nášho fanklubu: „Príďte oblečení vo farbách AS!“

Ak nechcete čakať až do víkendu, súťažiť a fotiť sa môžete už dnes! Noste šál alebo si oblečte dres svojho milovaného klubu a ukážte, že vám nie je jedno, ako sa skončí víkendový šláger jari.

Už od pondelka môžete počuť na Rádiu Expres päťkrát za deň pozvánku na atraktívny víkendový súboj. Príďte aj vy vytvoriť skvelú kulisu a povzbudiť svojich miláčikov.

[youtube]JPINztWPXhQ[/youtube]

Ako tipujeme my v AS Trenčín?

Autor: astn
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa