Zápasy - archiv 4.5.2014

Po nepremenenej penalte vezieme z Košíc jeden bod

MFK Košice – AS Trenčín 1:1 (1:0)

Zverenci trénera Martina Ševelu vezú z východu republiky bod po remíze na ihrisku MFK Košice 1:1 (0:1). O jediný gól AS Trenčín sa postaral Jakub Holúbek. Mohli sme ale získať aj viac, ale za nerozhodného stavu nepremenil pokutový kop Tomáš Malec a Gino Van Kessel poslal loptu následne do brvna.

Stretnutie odštartovala šanca domáceho mužstva. Hneď v úvode sa dostával pred nášho brankára Haskič, ale Rundič mu loptu ešte pred pokutovým územím odobral. O pár minút neskôr sa na opačnej strane prebil do šance Malec, ale už bol blízko brankára Tofiloského, aby ho mohol prehodiť. Od tohto momentu prevzali iniciatívu hostia. Hoci sme sa im v držaní lopty vyrovnali, šance si vypracovali iba Košičania. Volešák ešte v úvodnej dvadsaťminútovke zlikvidoval strelu Djordjeviča a Sekulič mieril z dobrej pozície mimo bránky. V 36. min vyrazil náš brankár strelu aktívneho Sekuliča na rohový kop. Ten poslal Bukata na hranicu pokutového územia, kde mal až priveľa času na spracovanie Haskič a strelou do pravého horného rohu nedal nášmu kapitánovi najmenšiu šancu. Až do konca polčasu mali naďalej bližšie k ďalšiemu gólu domáci.

Druhý polčas bol od úvodného výkopu jednoznačne pod kontrolou nášho mužstva. Hneď v jeho úvodnej minúte našiel Simon v šestnástke voľného Holúbeka a ten vyrovnal – 1:1. Košice sme následne zatlačili pred vlastného brankára. Po priamom kope Hajradinoviča sme nevyužili zmätok pred brankárom MFK. Následne vystrelil nebezpečne z diaľky Madu, no Tofiloski bol na mieste. V 57. min Hajradinovičovu zrazenú strelu mohol dopraviť do siete Van Kessel, ale z blízkosti mieril mimo. O pár minút neskôr poslal loptu do pokutového územia Simon, rukou zahral Huk a hlavný rozhodca nariadil penaltu. K lopte sa postavil Malec, avšak Tofiloski jeho strelu vystihol. K vyrazenej lopte sa dostal ešte Van Kessel, ale tiesnený poslal strelu priamo do brvna. Tento moment náš rastúci tlak zastavil. Hoci sme hru aj naďalej kontrolovali, ďalšie šance sme si nevypracovali.

[youtube]R7Semf7ztY8[/youtube]

MFK Košice – AS Trenčín 1:1 (1:0)

Góly: 36. Haskič – 46. Holúbek

Žlté karty: 53. Pačinda, 62. Huk, 63. Sekulič – 16. Rundič, 24. Kleščík

Domáci: Tofiloski – Huk, Ostojič, Sekulič – Viazanko, Korijkov, Bukata, Pačinda (67. Šinglár), Djordjevič – O. Diaby, Haskič

Hostia: Volešák – Čögley, Ramón, Rundič, Madu – Kleščík – Van Kessel, Holúbek, Hajradinovič (85. Mondek), Simon – Malec (73. Bero)

Rozhodovali: Marhefka – Benko, Sluk

Divákov: 1380

[youtube]u05WLrJzMJY[/youtube]

Autor: mg
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

A-tím 21.4.2024

Kozlovský | Neviem, čo na to povedať

Po víťaznom zápase proti Zlatým Moravciam prišla domáca prehra proti FC Košice. Zverencom trénera Iliju...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa