Zápasy - archiv 20.5.2014

Víťazstvom v Zlatých Moravciach sme potvrdili druhú priečku

ViOn Zlaté Moravce – AS Trenčín 1:3 (1:0)

Zverenci trénera Martina Ševelu zvíťazili na ihrisku ViOnu Zlaté Moravce 3:1 (0:1) a definitívne potvrdili druhú priečku v tomto ročníku. O góly sa postarali Patrik Mišák, Moses Simon a Tomáš Malec.

Hneď v úvode zápasu sme súperovi viackrát pohrozili. V 4. min po rohovom kope nastrelil brvno Kleščík a o chvíľu neskôr Holúbekova krížna strela mierila tesne vedľa pravej žrde. V 15. min sme však inkasovali. Volešák najskôr skvelým zákrokom zachránil po nečakanom teči Kleščíka, ale loptu sme nedokázali odpratať spred bránky a Pribula strelou k žrdi poslal domácich do vedenia. Na opačnej strane letela krížna strela Holúbeka opäť tesne mimo pravej žrde, ale až potom ako si Kuciak siahol na loptu. V 29. min kopal priamy kop z 25 m Pintér, ale Volešák jeho strelu k žrdi chytil. Rovnako sa vyznamenal pri hlavičke toho istého hráča. V závere prišla na strane AS séria nepresností. ViOn ich ale nedokázal potrestať.

Prestávka nám pomohla. Spresnili sme prihrávky, zlepšili kombinácie a nerobili zbytočné chyby. Hneď sa to prejavilo na obraze hry. V 52. min striedajúci Mišák z priameho kopu trafil ukážkovo pravú šibenicu Kuciakovej brány – 1:1. Obrat zariadil o dve minúty neskôr Simon, ktorý predviedol sólo z vlastnej polovice. Obišiel všetko, čo mu stálo v ceste a krížnou strelou k pravej žrdi poslal AS do vedenia – 2:1. V 75. min sa za chrbtom obrany Zlatých Moraviec ocitol opäť Simon, ktorého parádnym zákrokom vychytal Kuciak. Pár minút pred záverečným hvizdom posunul aktívny Simon do zakončenia Malecovi, ktorý však v dobrej pozícii nedokázal pretlačiť loptu do siete. Z následného rohového kopu sa však už nemýlil a pohotovou hlavičkou upravil na konečných 3:1.

[youtube]R4mMSK_PTFk[/youtube]

ViOn Zlaté Moravce – AS Trenčín 1:3 (1:0)

Góly: 15. Pribula – 52. Mišák, 54. Simon, 88. Malec

Žlté karty: 58. Bero, 60. Van Kessel

Domáci: Kuciak - Pavlenda, Chrappan, Majerník, Pintér - Charizopulos - Orávik, Babic, Kováč (79. Žák), Pribula - Szabó (67. Bolinha)

Hostia: Volešák - Čögley, Kleščík, Rundič, Madu - Baéz (46. Mišák) - Van Kessel, Bero (77. Opatovský), Holúbek, Simon - Jairo (38. Malec)

Rozhodovali: Prešinský – Tomčík, Ferenc

Divákov: 1046

[youtube]1JJjncfmHSU[/youtube]

Autor: mg
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa