Zápasy - archiv 27.6.2014

Na záver sústredenia prehra proti Baníku

Baník Ostrava – AS Trenčín 2:1 (1:0)

Zverenci trénera Martina Ševelu prehrali v závere krátkeho sústredenia v Česku proti Baníku Ostrava 1:2 (0:1). O gól AS Trenčín sa postaral Jakub Holúbek. Zápas sa hral na ihrisku v Moravskej Třebovej.

Od úvodných minút sa hralo vo vysokom tempe a s množstvom osobných súbojov. V 11. min poslal prudkú loptu do šestnástky Madu. Malec ju jemne tečoval, ale lopta skončila tesne nad bránkou. O tri minúty neskôr si Malec narazil loptu s Hajradinovičom, no jeho strelu brankár Baníku chytil. V 18. min sa dostal k odhlavičkovanej lopte Vojtěch a strelou k žrdi otvoril skóre stretnutia – 0:1. Ostrava sa presadzovala najmä kolmicami za chrbát obrany. Napriek viacerým sľubným príležitostiam sa do zakončenia nedostávali. V 32. min Malec zblokoval rozohrávku brankára, avšak lob Vlčeka skončil mimo bránky. Napriek solídnemu držaniu lopty nás o šance pripravilo zopár nepresností. Ostrava mala v závere prvého polčasu možnosť priameho kopu, ale Šemrinec loptu vyrazil.

Hneď v 53. min druhého polčasu si nabehol za chrbát našej obrany Zapata. Strelu však poslal mimo žrde. Od tohto momentu sme prebrali iniciatívu a súpera zatlačili na jeho polovicu ihriska. V 56. min Mondek vybojoval pri bránkovej čiare loptu, ale jeho spätnú prihrávku Kubík namieril iba do brankára. O necelých päť minút neskôr zahodil tutovku Madu, keď si nabehol na center Holúbeka. Hlavou však nechal vyniknúť brankára Baníku. V polovici druhého polčasu to Mišák vyskúšal z diaľky, no Pavlenka jeho strelu chytil. Hneď nato trafil Kubík len do bočnej siete. V 84. min Pavlenka chytil Kubíkovu strelu aj so šťastím, keď ju jeden z jeho spoluhráčov tečoval. Náš tlak napokon slávil úspech. V 85. min si Holúbek nabehol na center Čögleya a hlavou skóroval – 1:1. V závere však na prekvapenie všetkých odpískal hlavný rozhodca po skrumáži penaltu a Frydrych nezaváhal – 1:2.

[youtube]HSMUCx9F86c[/youtube]

Baník Ostrava – AS Trenčín 2:1 (1:0)

Góly: 18. Štěpán, 89. Frydrych (11 m) – 85. Holúbek

Domáci: I. polčas: Šrom – Sukup, Stronati, Baránek, Čuljak – Štěpán, Lindpere, Greguš, Kukec – Svěrkos, Zapata, II. polčas: Pavlenka – Celba, Frydrych, Stronati, Čuljak (62. Zawada) – Štěpán (72. Foltyn), Šichor, Matěj, Greguš (77. Staško), Kukec (62. Patrik Kundrátek) – Zapata (62. Holzer)

Hostia: Šemrinec (46. Chovan) – Mondek (64. Simon), Bednárik, Kleščík, Madu (73. Skovajsa) – Bariš (46. Holúbek) – Martin Vlček (46. Kubík), Lobotka (64. Baéz), Opatovský (46. Čögley), Hajradinovič (64. Mišák) – Malec (64. Jairo)

Divákov: 500

Autor: mg
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 20.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti FC Košice

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti FC Košice (1:2).

ASTV 20.4.2024

ASTV | Tlačová konferencia po zápase Niké ligy proti FC Košice

ASTV vám prináša tlačovú konferenciu po zápase nadstavbovej časti Niké ligy...

A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa