Zápasy - archiv 6.7.2014

V predposlednom prípravnom zápase sme zdolali Slovácko

AS Trenčín – 1. FC Slovácko 3:0 (2:0)

Zverenci trénera Martina Ševelu zdolali v predposlednom prípravnom zápase pred štartom nového ročníka Fortuna ligy a Európskej ligy UEFA český tím 1. FC Slovácko 3:0 (2:0). Výborný výkon podali najmä v prvom polčase, keď skórovali Stanislav Lobotka a Moses Simon. V závere zápasu pridal tretí presný zásah Karol Mondek. Posledný prípravný zápas odohráme v utorok 8. júla v Dubnici nad Váhom proti Slavii Praha (17.00).

V 3. min sa na ľavej strane pri bránkovej čiare uvoľnil Jairo. Namiesto spätnej prihrávky však zvolil individuálne zakončenie a napokon z toho nebol ani rohový kop pre AS. Na konci úvodnej desaťminútovky centroval Simon, no Jairo mieril hlavou opäť mimo žrde. Už v 12. min sa naľavo opäť presadil Moses a Lobotka jeho prihrávku usmernil do siete – 1:0. Po štvrťhodine hry poslal kolmicu za obranu Lobotka. Kubík loptu potiahol po pravom krídle. Na opačnej strane našiel Simona, ktorý do poloodkrytej bránky nezaváhal – 2:0. V 21. min si Kubík z hráčov súpera urobil slalomové bránky, gólovú strelu však brankár Heča reflexívne vyrazil. V 29. min sa predviedol opäť Simon, ale brankár jeho strelu vyrazil na rohový kop. 

Hneď v prvej minúte druhého polčasu sa sám na brankára súpera rútil Jairo, ale loptu poslal iba do jeho rukavíc. Proti Slovácku mu nebolo súdené skórovať. V 57. min zatočil priamy kop tesne vedľa pravej žrde Mišák. Slovácko sa do šancí nedostávalo. V 58. min prišla jedna z nich, ale Kuncl nemieril z vnútra šestnástky medzi žrde. O pár minút neskôr sa po faule na Jaira postavil k priamemu kopu pred pokutovým územím Simon, no lopta mierila iba do brvna. V druhej časti druhého polčasu sa hralo prevažne v strede poľa a oba tímy sa dopúšťali nepresností, ktoré doplnilo množstvo zbytočných prerušení. Aj preto ubudlo gólových príležitostí. Skóre stretnutia sa napokon predsa len zmenilo. V 87. min Mondek poslal roh na Rundiča, no brankár Heča so šťastím zasiahol. Už o minútu neskôr našiel Hajradinovič nabehnutého Mondeka a ten parádičkou obhodil brankára – 3:0.

[youtube]wRyqa_o54IA[/youtube]

AS Trenčín – 1. FC Slovácko 3:0 (2:0)

Góly: 12. Lobotka, 17. Simon, 88. Mondek

Žlté karty: 52. Kubík – 62. Šumolikovski, 75. Sadílek

Domáci: Šemrinec (46. Chovan) – Čögley, Ramón (68. Bednárik), Kleščík (68. Rundič), Holúbek (68. Skovajsa) – Baéz (68. Bariš) – Kubík (68. Mondek), Lobotka (68. Opatovský), Mišák (68. Hajradinovič), Moses (68. Lawrence) – Jairo (68. Edmond)

Hostia: 1. polčas: Heča – Banasík, Rada, Košút, Reinberk – Diviš, Valenta, Bartoš, Havlík, Civič – Došek, 2. polčas: Heča – Kuncl, Břečka, Mezlík, Šimko – Diviš, Trávník, Šumulikoski, Sadílek, Civič - Kerbr

Rozhodovali: Ježík – Vitko, Burián

Divákov: 400

Autor: mg
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

A-tím 21.4.2024

Kozlovský | Neviem, čo na to povedať

Po víťaznom zápase proti Zlatým Moravciam prišla domáca prehra proti FC Košice. Zverencom trénera Iliju...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa