Aktuality - archiv 23.7.2014

Ak postúpime, budeme hrať v Žiline

„Podrobnosti ohľadom organizácie zápasu zverejníme až po prípadnom postupe, ktorý je dnes jediným našim cieľom,“ uvádza stanovisko AS Trenčín

Po dôkladnom zvažovaní všetkých plusov a mínusov sa klub AS Trenčín rozhodol, že v prípade postupu do tretieho predkola Európskej ligy UEFA, odohrá prípadný domáci zápas proti Hull City (31. júla) na štadióne v Žiline. Výkop zápasu je naplánovaný na 19.00 h.

„Klub sa naďalej koncentruje na štvrtkovú odvetu druhého predkola proti Vojvodine Nový Sad. Preto podrobnosti ohľadom organizácie zápasu zverejníme až po prípadnom postupe, ktorý je dnes jediným našim cieľom,“ uvádza sa v stanovisku AS Trenčín.

„Ďakujeme za pochopenie nášho rozhodnutia. Veríme, že aj pod Dubňom budeme mať rovnako ako v poslednom prípade v súboji proti MŠK Žilina opäť domáce prostredie.
Existuje príliš veľa dôvodov, ktoré hovoria pre Žilinu. Sú nimi kapacita štadióna, vyšší štandard pre fanúšikov a lepší výhľad zo všetkých miest na tribúnach, priestory pre partnerov klubu a partnerov Hull City, sektor pre fanúšikov hostí, priestory pre médiá a kamery, fungujúce osvetlenie, ale najmä už druhý rok neustále pripomienky delegátov k štadiónu v Dubnici nad Váhom,“ uvádza ďalej stanovisko klubu.

AS Trenčín sa bude snažiť vyjsť v maximálnej miere v ústrety fanúšikom. Predpredaj vstupeniek by začal v piatok okolo poludnia a mal by byť na štadióne v Trenčíne po predložení občianskeho preukazu. Už dnes zvažujeme alternatívy spoločného presunu do Žiliny. Všetky informácie vám prinesieme v piatok predpoludním.

Autor: astn
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa