Aktuality - archiv 5.8.2014

Holúbekov gól? Spontánna akcia!

Jakub Holúbek: „Hostia nás ničím neprekvapili, potrebovali sme otvoriť ich obranu, to sa podarilo a zvíťazili sme“

Dramatický a chvíľkami aj nervózny zápas priniesol naše víťazstvo nad Trnavou (2:0). Súboj dvoch tímov, ktoré bojujú o hlavnú fázu Európskej ligy ponúkol zaujímavú zápletku. Jej rozuzlenie priniesla až záverečná fáza stretnutia. 

„Z môjho pohľadu to bol dobrý zápas. Hralo sa vo vysokom tempe aj napriek tomu, že oba tímy majú v nohách pohárové zápasy. Chvíľami sa na ihrisku riadne iskrilo. Trnavčania boli na nás poriadne vyhecovaní a dali nám pocítiť svoju tvrdosť. Našťastie sme všetko zvládli,“ povedal po stretnutí Jakub Holúbek.

Práve on sa postaral o veľmi dôležitý úvodný presný zásah zápasu, keď dvadsať minút pred koncom strelil prvý gól. Jeho tvrdá rana z voleja sa zmestila do vinkla a potešila oko diváka. „Niekto by si povedal, že to bol nacvičený signál, ale nebolo to tak. Išlo o spontánnu akciu. Haris (Hajradinovič) mi na hranicu šestnástky ponúkol perfektnú loptu. Dobre skákala a už som sa iba snažil trafiť bránu. Podarilo sa. Bol to jeden z tých krajších gólov, ktoré sa mi počas kariéry podarilo streliť,“ pokračoval s úsmevom Holúbek. 

V zápase padlo až osem žltých kariet. Ak by si niekto myslel, že vzhľadom na štvrtkové zápasy predkola Európskej ligy sa budú tímy šetriť, mýlil sa. „Do zápasu vždy ideme na sto percent a v žiadnom súboji nemienime uhnúť. Vedeli sme o dobrej fazóne Spartaka. Nechceli sme nič podceniť. Hostia nás ničím neprekvapili. Potrebovali sme otvoriť ich obranu. To sa podarilo a zvíťazili sme. Rozhodla efektivita. Boli sme silní na lopte a hrali to, čo doma ponúkame stále,“ zamyslel sa soblahovský rodák. 

Zverenci trénera Martina Ševelu si tak ďalším ligovým víťazstvom urobili chuť aj na štvrtkové meranie síl v Anglicku proti Hull City. „Vždy sa ide do ďalšieho zápasu lepšie, ak sme ten predchádzajúci vyhrali. V kabíne panuje dobrá nálada a zdravé sebavedomie. Snáď nám to pomôže uhrať taký výsledok, aby sme boli spokojní,“ zakončil rozhovor Holúbek.  


Autor: mj
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 17.3.2024

Bondarenko | V zápase nám chýbala energia, ktorá by nám pomohla vyhrať

Náš tím sa v 2. kole nadstavbovej časti skupiny o udržanie predstavil...

ASTV 16.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti MFK Skalica

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

ASTV 16.3.2024

ASTV | Tlačová konferencia po zápase Niké ligy proti MFK Skalica

ASTV vám prináša tlačovú konferenciu po zápase nadstavbovej časti Niké ligy...

A-tím 16.3.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Skalici

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v zápase nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica 1:3, keď o...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  www.tcld.net  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  https://www.tcld.net/  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  bahis