Aktuality - archiv 10.8.2014

Malec: Až časom prídeme na to, čo sa nám podarilo

Tomáš Malec: „Bolo to fantastické, no gól by som vymenil za postup“

Ani výborný výkon na KC Stadium na postup nestačil. Zverenci trénera Martina Ševelu boli v odvete proti Hull City desať minút od postupu, no napokon prehrali o gól (1:2) a s Európskou ligou sa rozlúčili.

Z trávnika schádzali so zmiešanými pocitmi. Na ihrisku nechali všetko, no ani to nestačilo. Niektorí sa dokonca neubránili slzám. Uvedomovali si, že postup do play-off bol blízko. „Do šatní sme prišli dolámaní a hlavy boli dole. Tréner sa nás po zápase snažil utešovať. Povedal, že to bol z našej strany parádny výkon. Zatlieskali nám aj diváci. Škoda, že sme nepridali bonbónik v podobe postupu. Určite sa nemáme za čo hanbiť a časom isto prídeme na to, čo sa nám podarilo,“ povedal tesne po zápase Tomáš Malec.

Rodák z Melčíc-Lieskového otvoril gólový účet dvojzápasu, keď ho perfektne našiel František Kubík a do siete škótskeho reprezentačného gólmana poslal gólovú vizitku. „Fero (Kubík) vie do ktorých priestorov mi má poslať loptu. Radosť z gólu bola neopísateľná. Ani som nevedel, kam mám utekať. Chalani sa na mňa zvalili. Bolo to fantastické, no gól by som vymenil za postup.“.

Konečné rozhodnutie prišlo až desať minút pred koncom zápasu. O postupový gól finalistu FA Cupu sa postarala dvojica striedajúcich hráčov Ince – Aluko. „Hull ukázal silu. Hrozili najmä z centrovaný lôpt. Miloš (Volešák) nás ale viackrát podržal. S prehrou sa musíme zmieriť. Za stavu 1:0 sme mali šance aj na druhý gól. Škoda toho, nevyšlo to,“ dodal Malec.

Plné tribúny štadióna zanechali na hráčoch dobrý dojem. O to viac, keď bolo počuť aj skupinku slovenských priaznivcov. „Na ihrisku sme cítili ich podporu. Ďakujeme, že merali cestu až sem. Bolo to úžasné. Veľkú zrelosť preukázali domáci fanúšikovia, ktorí nás po zápase vytlieskali,“ tešil sa Malec.

Autor: mj
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 17.3.2024

Bondarenko | V zápase nám chýbala energia, ktorá by nám pomohla vyhrať

Náš tím sa v 2. kole nadstavbovej časti skupiny o udržanie predstavil...

ASTV 16.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti MFK Skalica

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

ASTV 16.3.2024

ASTV | Tlačová konferencia po zápase Niké ligy proti MFK Skalica

ASTV vám prináša tlačovú konferenciu po zápase nadstavbovej časti Niké ligy...

A-tím 16.3.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Skalici

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v zápase nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica 1:3, keď o...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  www.tcld.net  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  https://www.tcld.net/  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  bahis