Aktuality - archiv 31.8.2014

Premiérový strelec Opatovský: Bola to jednoduchá situácia

V prvom polčase to bola proti Spartaku Myjava jednoznačná záležitosť zverencov trénera Martina Ševelu. Po zmene strán hostia z kopaníc pridali, AS začalo kopiť chyby v rozohrávke a zo zápasu sa stávala dráma. Pokoj na domáce kopačky priniesol až premiérový gól Matúša Opatovského, ktorý upravil na konečných 2:0.

Oku lahodiace kombinačné akcie, rýchly pohyb s loptou aj bez nej. Úvodných štyridsaťpäť minút sa bolo z našej strany ozaj na čo pozerať. Súper sa zatiahol pred vlastnú bránu a neriskoval, že by inkasoval viac ako jeden gól. Po prestávke sa obraz hry zmenil, tempo hry upadlo. Dvadsať minút pred koncom sa na ihrisko dostal Matúš Opatovský. „Tréner mi dal rovnaké pokyny ako v ktoromkoľvek inom zápase. Mal som hrať jednoducho, zbierať odrazené lopty a hľadať prihrávkami krajných záložníkov. V prípade, že by sa naskytla šanca, ísť do zakončenia,“ povedal po stretnutí mladý stredopoliar.

Spomínaná šanca prišla po šiestich minútach, keď ťažil zo spolupráce Hajradinoviča so Simonom. „Bola to jednoduchá situácia. Po Mosesovej strele vyrazil Solnička loptu rovno predo mňa. Nebol už problém streliť gól,“ tešil sa dvadsaťročný stredopoliar z prvého fortunaligového zásahu a dodal: „Budem ma to aj niečo stáť, ale rád prispejem. Je to predsa veľká vec v mojej futbalovej kariére.“

Práve jeho gól priniesol kľud na kopačky hráčov AS. Myjavčania sa po prestávke odhodlali vyjsť z obrannej ulity a zápas dostával prívlastok dráma. Druhý gól však všetko upokojil. „Po prvom polčase, kedy sme jasne dominovali, sa hostia dostávali do hry. V tých fázach zápasu sme boli akoby zaseknutí. Po druhom góle už ale bolo rozhodnuté,“ zamýšľal sa rodák zo Soblahova.

Autor: mj
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 17.3.2024

Bondarenko | V zápase nám chýbala energia, ktorá by nám pomohla vyhrať

Náš tím sa v 2. kole nadstavbovej časti skupiny o udržanie predstavil...

ASTV 16.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti MFK Skalica

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

ASTV 16.3.2024

ASTV | Tlačová konferencia po zápase Niké ligy proti MFK Skalica

ASTV vám prináša tlačovú konferenciu po zápase nadstavbovej časti Niké ligy...

A-tím 16.3.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Skalici

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v zápase nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica 1:3, keď o...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  www.tcld.net  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  https://www.tcld.net/  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  bahis