A-tím 29.11.2014

Lobotka sa chce s jeseňou rozlúčiť víťazne

Na posledný jesenný zápas vycestujú zverenci trénera Martina Ševelu na Myjavu. Stretnutie proti štvrtému tímu fortunaligovej tabuľky má výkop o 16.00 h.

Myjavčania zažili zaujímavú jesennú časť, keď prvý domáci zápas odohrali až v závere augusta proti Slovanu Bratislava. Následne nastúpili na sedem zápasov na domácej pôde po sebe. Dôvodom bol výsev a starostlivosť o nový trávnik, ktorý v súčasnosti patrí medzi najkrajšie na Slovensku.

„Kopaničiarov považujem za ťažkého súpera. Svoju silu vedia preukázať najmä na domácom štadióne. Majú výborný trávnik, čo by nám malo vyhovovať. Pred vlastnými fanúšikmi sa neboja hrať otvorený futbal,“ zamyslel sa pred odchodom Stanislav Lobotka.

Heslom momentálne štvrtého tímu tabuľky je „Sme jeden tím“, čo potvrdzuje, že v kabíne nie sú žiadne veľké hviezdy. Jednoliaty kolektív však vie ťahať za jednu stranu povrazu. „Nemajú takú osobnosť ako je v Trnave napríklad Jendrišek. V ich strede sa ale nachádza viacero kvalitných futbalistov. Snažia sa hrať tímovo, podobne ako my. V tom je sila Spartaka,“ pokračoval rodák z Veľkej Hradnej.

V poslednom domácom zápase proti Senici sme podali zodpovedný a aj pohľadný výkon pre oko diváka. V podobnom duchu by sa tím chcel prezentovať aj na kopaniciach, kde očakáva výraznú podporu fanúšikov. „Musíme byť trpezliví, čo najviac držať loptu. Keď prídu šance, treba ich využiť. Navyše, vzadu hrať zodpovedne a na nulu,“ dodal čerstvo dvadsaťročný defenzívny stredopoliar.

Jesenná časť sa dnešným večerom skončí a kabína nerozmýšľa nad iným, ako víťazným záverom prvej časti sezóny. „Máme zmiešané pocity. Všetci by sme chceli hrať ďalej. Zápas si tak budeme užívať ako každý iný. S úspešnou jeseňou sa chceme rozlúčiť víťazstvom,“ dodal na záver Lobotka.

Autor: mj
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa