A-tím 18.3.2015

Guba túži potešiť divákov kvalitným výkonom a gólmi

Zverenci trénera Martina Ševelu vďaka Slovnaft Cupu zažívajú ďalší z „anglických“ týždňov. V stredajšom zápase štvrťfinále národného pohára privítajú na domácom trávniku o 17.30 h bratislavský Slovan.

„Slovan je veľké meno a motivácia naviac. V konečnom dôsledku ale tento zápas berieme ako ktorýkoľvek iný. Chceme vyhrať,“ povedal po utorkovom tréningu Dávid Guba. Pre celú kabínu je veľkou motiváciou prebojovať sa v Slovnaft Cupe čo najďalej. Predsalen, národný pohár je jednou tou ľahšou cestou prepracovať sa do predkola Európskej ligy. „Dostať sa do finále a zabojovať o víťazstvo je pre nás veľkou výzvou. Je to však ešte veľmi ďaleko,“ pokračoval rodák z Humenného.

Bratislavský Slovan po neveľmi vydarenej jesennej časti nemal oslnivý vstup ani do jarných bojov. Nevyspytateľný súper ale kvalitu má. „Vo svojom strede majú šikovných hráčov. Snažia sa hrať jednoduchý futbal a nakopávať lopty za obranu. Ostražití musíme byť pri štandardných situáciách,“ zamýšľal sa 23-ročný ofenzívne ladený futbalista.

Slovanisti majú o niečo nahustenejší program. Ešte z jesene im zostal odložený zápas proti Trnave. Na väčšiu záťaž a únavu v tábore súpera sa však neradno spoliehať. „Niekomu to prospieva, inému ubližuje. My sa vôbec nepozeráme na to, koľko zápasov má súper odohraných. Do zápasu ideme s víťaznou mentalitou. Verím, že fanúšikov potešíme kvalitným výkonom a aj gólmi,“ doplnil na záver Guba.

Autor: mj
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa