Aktuálne 2.5.2015

Sme AS Trenčín a sme víťazmi Slovnaft Cupu, povedal hrdo Bero

Po záverečnej penalte zažíval skvelé pocity. Stredopoliar Matúš Bero vyhral prvú veľkú trofej medzi mužmi. Iba devätnásťročný reprezentant si víťazstvo v Slovnaft Cupe užíval, hoci v priebehu druhého polčasu pre zranenie lýtka odstúpil.

„Ani neviem opísať ako sa cítim. Bolo to niečo krásne. Tento moment nám už nikto nezoberie. Všetci sme na seba naskákali a oslavovali. Presne pre tieto chvíle sa oplatí hrať futbal. Sme AS Trenčín a sme víťazmi Slovnaft Cupu,“ povedal v piatok večer Matúš Bero.

Víťazstvo v národnom pohári vo svojej zatiaľ krátkej kariére radí na vrchol. „Je to niečo nádherné, ale verím, že je to iba začiatok. Vieme o čo hráme ďalej a teraz nás už zaujíma iba to, čo môžeme dosiahnuť v blízkej budúcnosti. Dáme do toho všetko,“ pokračoval rodák zo Zamaroviec.

V zápase sa mohol strelecky presadiť. V prvom polčase rozozvučal brvno senickej brány, ktoré sa trasie hádam doteraz. „Prihrávka od Jaira bola geniálna. Z podobných pozícií musím dávať góly. V tom je rozdiel medzi priemernými a nadpriemernými hráčmi,“ dodal jeden z najväčších talentov slovenského futbalu.

Zápas pod Tatrami napokon napriek veľkej snahe nedohral. Po hodine hry ho vystriedal Ryan Koolwijk. Maturanta na obchodnej akadémií trápila bolesť v lýtku, a tak zo zápasu odstúpil. „Nejedná sa o nič vážne. V daných chvíľach ma však bolesť limitovala,“ poznamenal na margo striedania.

Čas na oslavy Ševelovej družine nezostal. Krátke oslavy na štadióne a v autobuse vystriedal v sobotu popoludňajší tréning. Už v utorok čaká na hráčov dôležitý fortunaligový zápas proti Košiciam. „Dôležité bude dobre zregenerovať a pripraviť sa na ďalší zápas. Hráme predsa o titul. Ak by niekomu chýbali sily, máme dostatok hráčov na to, aby ho adekvátne nahradil ďalší z nás,“ poznamenal na záver odhodlane Bero.

Autor: mj
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 20.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti FC Košice

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti FC Košice (1:2).

ASTV 20.4.2024

ASTV | Tlačová konferencia po zápase Niké ligy proti FC Košice

ASTV vám prináša tlačovú konferenciu po zápase nadstavbovej časti Niké ligy...

A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa