Fanúšikovia 22.5.2015

Dôležité informácie pred zápasom proti Žiline týkajúce sa odovzdávania trofeje

Pred každým domácim stretnutím vám prinášame najdôležitejšie informácie, ktoré by ste mali vedieť v súvislosti s daným zápasom. Tým najbližším je duel 32. kola Fortuna ligy proti MŠK Žilina. Výkop stretnutia je na programe v sobotu 23. mája o 17.15 h.

Po stretnutí proti MŠK Žilina sa priamo na ploche štadióna na Sihoti uskutoční medailový ceremoniál a odovzdávanie majstrovského pohára.

Fanúšikom nebude po stretnutí bránený vstup na hraciu plochu. Otvorený bude aj vstup zo sektoru hostí. Žiadame však všetkých divákov, aby najskôr dovolili bezproblémový odchod rozhodcom stretnutia a hráčom súpera. V prípade akéhokoľvek problému by nášmu klubu hrozil exemplárny postih s prípadnou možnosťou odpočítania bodov. Vzhľadom na skúsenosti s našimi fanúšikmi sme presvedčení, že športovo uznáme kvality súpera.

Prosíme všetkých fanúšikov, aby vyšli v ústrety pri stavbe pódia pre odovzdanie trofeje a nezdržovali sa v priestoroch medzi vstupom do šatní a autovou čiarou, kde chceme v najkratšom možnom čase pripraviť miesto na odovzdanie medailí a pre kamery a fotografov. (Ďakujeme za pochopenie.)

PROSÍME všetkých fanúšikov, aby neodpaľovali pyrotechniku po zápase a počas medailového ceremoniálu v priestoroch hlavnej hracej plochy. Počas júna pripravujeme výmenu trávnika a ten súčasný chceme presunúť do športovej zóny základnej školy Novomeského na Juhu. V prípade poškodenia však k tomuto kroku nebudeme môcť pristúpiť.

Zápas proti Žiline je takmer vypredaný. Pokiaľ nenájdete vstupenky na internetovej stránke spoločnosti Ticketportal, už nie sú k dispozícii. Ešte v priebehu sobotňajšieho predpoludnia sa tam niekoľko kusov môže objaviť. Jednalo by sa o nevyzdvihnuté rezervácie.

Predaj v pokladniach štadióna pred zápasom proti Žiline nebude, keďže stretnutie vedieme ako vypredané.

Sektor „Ultras Trenčín“, resp. sektor „Légia Laugaricio“ bude počas zápasu proti Žiline umiestnený na hlavnej tribúne v časti G1.

Vstup na štadión pre fanúšikov je iba cez brány za hlavnou tribúnou. Pri vstupe na štadión bude každá permanentná vstupenka a každá zápasová vstupenka podrobená kontrole elektronickým systémom.

Počas zápasu budú vykonávané náhodné kontroly, preto vstupenky znehodnoťte až po skončení zápasu.

Fanúšikovia hosťujúceho mužstva budú umiestnení v časti sektoru G4. Aj touto cestou ďakujeme MŠK Žilina za ústretový prístup. Vďaka tomuto kroku sme mohli v závere týždňa predať ďalších 500 vstupeniek fanúšikom AS do sektoru, ktorý je inak vyhradený pre fanúšikov hosťujúcich mužstiev. Sme presvedčení, že trenčianski a žilinskí diváci nemusia byť v oddelených sektoroch a prejavia dostatok vzájomného športového rešpektu.

Autor: astn
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa