Fanúšikovia 2.7.2015

Proti Bukurešti 14. júla o 20.30 h, vstupenky v predaji

Domáci zápas druhého predkola Ligy majstrov proti rumunskému majstrovi Steaua Bukurešť odohráme v utorok 14. júla na štadióne v Žiline. Výkop zápasu je naplánovaný na 20.30 h.

Predpredaj vstupeniek začína v piatok (3. júla) napoludnie. Vstupenky na tribúny „západ“ a „východ“ dostanete v cene 15 €. Cena vstupeniek na tribúny „juh“ a „sever“ (za bránky) je 12 €. Ultras sektor AS Trenčín bude umiestnený na južnej tribúne v sektore C.

K dispozícii sú aj VIP vstupenky na západnú tribúnu, ktoré majú zahrnuté v cene aj kompletné bufetové občerstvenie. Cena VIP vstupeniek je 40 €. V prípade záujmu kontaktujte juraj.supak@astrencin.sk.

Vstupenky si môžete kúpiť v pokladni trenčianskeho štadióna oproti krytej plavárni alebo prostredníctvom siete Ticketportal. Pokladňa bude otvorená v pracovných dňoch 9.00 – 12.00 h a 13.00 – 17.00 h. V sobotu iba predpoludním 9.00 – 12.00 h. Tak ako bolo napísané, predaj štartuje v piatok 3. júla o 12.00 h.

Majitelia permanentiek majú rezervované vstupenky na zápas proti Steaua Bukurešť do stredy 8. júla. Zakúpiť si ich môžu v pokladni štadióna.

Všetci, ktorí boli na historickom výjazde v Žiline počas jarnej časti uplynulého ročníka, získajú garantované vstupenky v cene 1 € rovnako v pokladni štadióna. Klub bude postupovať na základe zoznamov, ktoré má k dispozícii. Vstupenky v cene 1 € sú na ktorékoľvek miesto na južnej tribúne. Ak si niekto kúpil na svoje meno pred zápasom v Žiline väčší počet vstupeniek, môže si rovnaký alebo nižší počet vstupeniek na zápas proti Bukurešti vyzdvihnúť na jedenkrát. Pre zjednodušenie predaja nie je možné vziať si napríklad dve z piatich vstupeniek a neskôr prísť pre zostávajúce. Nárok na vstupenku za 1 € si musíte uplatniť do stredy 8. júla.

AS Trenčín organizuje aj autobusovú dopravu na zápas do Žiliny. Odchod autobusov od futbalového štadióna je v deň stretnutia o 17.00 h. Cena spiatočného cestovného lístka je 5 €. Pri návrate do Trenčína budú autobusy zachádzať cez Trenčianku Teplú a Opatovú alebo cez Nemšovú a Skalku nad Váhom.

Vstupenky na južnú a západnú tribúnu sú k dispozícii iba v pokladni trenčianskeho štadióna. Vstupenky na severnú a východnú tribúnu dostanete kúpiť v sieti Ticketportal.

Komunikácia týkajúca sa ticketingu (predaja vstupeniek) prebehla skôr, ako sme dostali definitívne podmienky bezpečnostnej situácie domáceho zápasu Ligy majstrov proti Steaua Bukurešť. Zápas napokon zatiaľ nedostal štatút stretnutia s osobným zreteľov (prípadne rizikový zápas). Preto sa vstupenky aktuálne nepredávajú na meno. Táto situácia sa však môže zmeniť vzhľadom na zmenu statusu ohľadom príchodu fanúšikov Steaua Bukurešť. V prípade zmeny vás budeme informovať prostredníctvom astrencin.sk a sociálnych sietí o nových podmienkach vstupu na štadión. V prípade zmeny, ktorú dnes nepredpokladáme, bude potrebné dopísať si na vstupenku meno, ktoré musí byť zhodné s dokladom totožnosti predloženým pri vstupe na štadión.

Autor: astn
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 26.4.2024

Bariš | Čaká nás nepríjemné mužstvo s dobrou obranou

Mužstvo pod vedením trénera Iliju Stolicu čaká tento víkend 7. kolo nadstavbovej časti...

ASTV 24.4.2024

Akadémia | Gatorade hráčom mesiaca Nicolas Nižňanský

Gatorade hráčom mesiaca mládežníckej akadémie AS Trenčín sa stal Nicolas Nižňanský z...

ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa