A-tím 9.7.2015

Bero by hetrik rád opakoval čo najčastejšie

Prípravu na novú sezónu tím okolo trénera Martina Ševelu ukončil kanonádou do siete nováčika Synot ligy z Olomouca (6:1). Diváci si tak prišli na svoje. Posledné dva zápasy priniesli celkovo deväť gólov. Zdá sa, že ofenzíva funguje skvele, čo je pred dôležitým prvým zápasom Ligy majstrov skvelá správa.

"So streleckou potenciou sme spokojní. Góly sme dali, ale aj dostali. Tie jednoducho nesmieme inkasovať, pretože každý jeden môže byť dôležitý. Radi by sme zlepšili obranu a hrali na nulu,“ povedal po zápase v Nemšovej Matúš Bero.

Hoci Slovácko ani Olomouc nedosahujú kvality nášho najbližšieho súpera v predkole európskej súťaže číslo jeden, vysoký počet strelených gólov teší. „Stále je na čom pracovať. Ak budeme efektívni naďalej, nemáme sa čoho báť,“ pokračoval rodák zo Zamaroviec.

Práve Matúš Bero sa proti tímu spoza rieky Moravy presadil trikrát. Dva razy v prvom polčase a raz po prestávke rozvlnil sieť za gólmanom Hanákov. Pre mladého stredopoliara to bol vôbec prvý hetrik medzi seniormi. „Každý gól si veľmi cením. A je jedno, či sa jedná o prípravu, alebo majstrovský zápas. Tri góly v jednom stretnutí chutia skvele. Rád by som niečo podobné zažíval častejšie,“ dodal s úsmevom reprezentant Slovenska do 21 rokov.

Čím viac fanúšikov, tým budeme silnejší, povedal Bero

Tesne pred výkopom zápasu zarezonovala internetom informácia o tom, že utorkový zápas Ligy majstrov je už spolovice vypredaný. To potešilo aj Matúša Bera. „Lepšie sa nám hrá pred vypredaným hľadiskom. Čím viac fanúšikov, tým budeme silnejší. Rád by som pozval všetkých, ktorí ešte váhajú, aby nás prišli podporiť. Budeme vás potrebovať,“ zakončil rozhovor Bero.

Autor: mj
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa