A-tím 8.4.2016

Na súpera sme sa dobre pripravili, povedal Opatovský

Do zápasového deja naskakuje iba sporadicky. Napriek tomu sa snaží odovzdať maximum a každú minútu si chce užiť naplno. Matúš Opatovský často svojim akčným rádiom pripomína Stanislava Lobotku a inak tomu nebolo ani v poslednej desaťminútovke v pohárovom zápase proti Ružomberku. Vysoké víťazstvo si užíval plnými dúškami.

„Do zápasu sme išli s cieľom vyhrať. Vedeli sme, čo bude súper hrať a snažili sme sa plniť predzápasové pokyny trénerov. Hrali sme svoju hru a mohli pridať aj viac gólov. Prvú časť semifinále sme zvládli. O týždeň nás čaká odveta,“ povedal po zápase soblahovský rodák.

Tímu okolo trénera Martina Ševelu sa opäť raz podarilo ukázať, čo v ňom v skutočnosti je. Na jar silný Ružomberok nepúšťal do šancí a naopak, pridával jeden gól za druhým. „Ukázalo sa, že sme si súpera dostatočne dobre analyzovali. Veľmi dobre sme sa na neho pripravili. Všeobecne sme pohárový zápas brali ako jeden z mnohých. Teší ma, že sme si dokázali udržať koncentráciu a navyšovali skóre,“ dodal Opatovský.

Pri otázke, či je o postupujúcom rozhodnuté, zostal opatrný. „Máme pred sebou ešte jeden zápas. V Ružomberku nesmieme nastúpiť s myšlienkami, že už nejde o nič,“ dodal na záver Opatovský.

Do zápasu zasiahol na poslednú desaťminútovku a snažil sa plniť pokyny trénerov. „Mal som sa zapojiť do výstavby protiútokov. Vzniknuté situácie som sa snažil riešiť jednoducho s dôrazom na odrazené lopty. Ďakujem trénerom za každú šancu zasiahnuť do stretnutia. Dnes som naskakoval za pohodového stavu, ale som pripravený aj na situácie, kedy výsledok na tabuli nemusí byť pre nás priaznivý.“

Autor: mj
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

A-tím 21.4.2024

Kozlovský | Neviem, čo na to povedať

Po víťaznom zápase proti Zlatým Moravciam prišla domáca prehra proti FC Košice. Zverencom trénera Iliju...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa