A-tím 11.9.2016

Futbal sa nedá hrať bez srdca, povedal Paur

Stáva sa z neho miláčik publika. Nová tvár v našom drese Jakub Paur už viackrát ukázal, že pre Trenčín odovzdá všetko, čo sa v ňom nachádza. Aj v sobotňajšom stretnutí proti Trnave (3:3) drel od začiatku až do posledného hvizdu. Odmenou mu bol prvý gól pred vlastnými fanúšikmi, ktorý si poriadne vychutnal.

„Cítim sa výborne, pretože som sa doma presadil vôbec po prvý raz. O to viac, že som dve minúty predtým nepremenil samostatný nájazd. Spadol mi kameň zo srdca. V tom čase sme sa dostali do vedenia. V tej chvíli som si myslel, že si už vedenie postrážime. Napokon vďaka aj za jeden bod,“ povedal tesne po záverečnom hvizde Jakub Paur.

Jeho premiérový gól na Sihoti bol skutočne výstavný. Po centri Denisa Janča sa zavesil do vzduchu a zo súperovho gólmana urobil iba štatistu. Lopta sa od brvna odrazila za bránkovú čiaru. „Je skvelé, keď počujete ako diváci kričia vaše meno. Za podporu im ďakujem. Dúfam, že ich budem výkonmi tešiť aj naďalej,“ pokračoval rodák z Višňového pri Trenčíne.

Zápas proti Trnave priniesol opäť dramatickú zápletku. Šesť gólov, z ktorých ten posledný znamenal doslova erupciu radosti na tribúnach. „Proti Trnave sa nikdy nehrá jednoducho. Dôležitý je stred poľa, kde sa zväčša rozhoduje o úspechu či neúspechu. Napokon sme záver vybojovali. Nevzdali sme sa, nezabalili sme to, ale makali až do konca. Dreli sme za Trenčín,“ vysvetľoval niekdajší mládežnícky reprezentant Slovenska.

Faktor nezlomnej vôle opäť úradoval. Napriek nepriaznivému vývoju sa zverenci trénera Martina Ševelu nevzdali a nechali na ihrisku všetko, čo po záverečnom hvizde fanúšikovia ocenili potleskom. „Futbal sa nedá hrať bez srdca. Každý z nás musí dať do hry to svoje. Hoci sme iba remizovali, môže nás to v skutočnosti posunúť oveľa ďalej ako pohodlná výhra,“ povedal na záver Paur.

Autor: mj
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

ASTV 17.3.2024

Bondarenko | V zápase nám chýbala energia, ktorá by nám pomohla vyhrať

Náš tím sa v 2. kole nadstavbovej časti skupiny o udržanie predstavil...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa