Aktuality - archiv 4.7.2009

V poslednom prípravnom zápase bezgólová remíza

FK Fotbal Třinec - AS Trenčín 0:0.

Trenčania uhrali v poslednom prípravnom zápase pred blížiacou sa sezónou bezgólovú remízu s Třincom. Vo vyrovnanom stretnutí predviedli oba tímy viacero dobrých momentov. V bráne AS sa predviedol opäť Dalibor Rožník. Podobne ako v predchádzajúcich dueloch potvrdil, že s postom brankárskej jednotky to myslí vážne.

Rožník sa prvýkrát prezentoval brilantným zákrokom už v 10. min. Matůšovu strelu vyškriabal na roh. Brankár AS bol pripravený aj o niekoľko minút neskôr. Do kombinačnej akcie domácich sa zapojili Szmek, Ceplák a Matůš, na konci ich spolupráce bol ale opäť mrštný Rožníkov zákrok. Aktívni boli i Trenčania. Čirik strieľal po rohovom kope, defenzíva Třinca odvrátila. V 20. min sa individuálne presadil Kubík, krížnou strelou však bránu minul. V 25. min rozohrali kombináciu na jeden dotyk Kleščík, Knapp a Mazán - jeho prihrávku sa Adi pokúšal nasmerovať do Lipčákovho protipohybu, bývalý trenčiansky brankár ale v poslednom okamihu loptu zasiahol a hroziace nebezpečenstvo zmiernil na roh.

Po zmene strán sa zostavy oboch tímov výrazne premiešali. Hra sa odvíjala väčšinou medzi šestnástkami. Najväčší rozruch vyvolal Hlohovského center a Adiho koncovka. Hoci nigérijský strelec prekonal Lipčáka, zástavka v ruke asistenta rozhodcu signalizujúca ofsajd, jeho gólovú radosť zmrazila. Futbalisti Třinca sa naopak snažili hroziť štandardnými situáciami, no bez väčšieho nebezpečenstva pre bránu AS.

SK Fotbal Třinec – AS Trenčín 0:0

Domáci: I. polčas: Lipčák - Hrdlovič, Chlebek, Kuděla, Martinčík - Joukl, Adaszek, Stýskala, Ceplák - Szmek, Matůš, II. polčas: Lipčák - Lisický, Dvořák, Hupka, Číž - Malíř, Adaszek, Hanus, Ceplák (75. Hrdlovič) - Matůš (85. Szmek), Doležal

Hostia: Rožník - Kleščík, Godál, Marušinec (60. Bizub), Peciar - Čögley, Mazán (46. Hlohovský), Knapp (60. Baéz), Čirik (46. Lukšík) - Fanendo, Kubík (46. Gergel)

Autor: ms
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa