Aktuality - archiv 22.7.2009

Trenčín privíta v sobotu ďalšieho nováčika

Tréneri budú mať k dispozícii aj Františka Kubíka a Tomáša Peciara.

Trenčania budú po Dolnom Kubíne hostiť ďalšieho nováčika. FK Púchov nazbieral v úvodných dvoch kolách štyri body, ambíciu na ďalší zisk neskrýva ani pred sobotňajším zápasom.

Z Trenčanov pozná púchovskú situáciu najlepšie jeho bývalý hráč Adrián Guľa. „Na Púchov mám iba pekné spomienky. Spoznal som tam viacero skvelých ľudí. Či už Vladimíra Martinka a Pavla Holeščáka na funkcionárskych postoch, alebo hráčov Tomáša Bernádyho, Ivana Beláka a ďalších. Bolo to moje prvé ligové pôsobisko na Slovensku. Predtým som hral v Jablonci. Bolo to krásne obdobie. S Milanom Lešickým sme sa zachránili na úkor Slovana,“ vracia sa pár rokov do histórie bývalý kapitán „gumárov“.

Dnes jeden z asistentov trénera AS odloží pri víkendovom zápase nostalgické spomienky do zásuvky. Koncentrovať sa bude iba na úspech Trenčína. „Na zápas sa veľmi teším. S viacerými chalanmi som ešte hrával. Už v minulosti som si všimol veľký talent Janka Chovanca. Za posledných pár rokov urobil obrovský progres. O súperovi máme podrobné informácie. Predpokladám, že sa budú spoliehať na rýchle protiútoky. Určite sa budú pokúšať o agresívnu hru,“ zamyslel sa nad silnými stránkami nováčika Guľa.

Ďalším z tých, čo sa nevedia dočkať zápasu je František Kubík. Po odpykaní si jednozápasového disciplinárneho trestu bude trénerom opäť k dispozícii. „Mužstvu aj fanúšikom mám čo vracať. Nezmyselné vylúčenie v prvom kole sa pokúsim odčiniť kvalitným výkonom proti Púchovu. Podľa mojich informácií majú dobré mužstvo. V Zlatých Moravciach prehrali iba tesne, v domácej premiére proti Šali zabodovali naplno. Hral som proti nim ešte za Prievidzu. V pohári sme s nimi vypadli,“ oprašuje minuloročnú pohárovú epizódu Prievidze ofenzívny ľavák.

Ďalším hráčom, ktorý pribudol do zoznamu využiteľných, je Tomáš Peciar. V Zlatých Moravciach pauzoval pre zranenie zadného stehenného svalu. A hoci veľmi chcel, po diskusii s Martinom Rusňákom proti bývalému účastníkovi Corgoň ligy nenastúpil. Pred Púchovom sa už ale cíti úplne v poriadku. „Je to výborné. Už ma to nebolí. Na zápas s Púchovom budem určite pripravený,“ hlásil so širokým úsmevom Tomáš Peciar.

Autor: ms
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

A-tím 21.4.2024

Kozlovský | Neviem, čo na to povedať

Po víťaznom zápase proti Zlatým Moravciam prišla domáca prehra proti FC Košice. Zverencom trénera Iliju...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa