Aktuality - archiv 3.9.2009

V príprave vysoká prehra na Záhorí

FK Senica - AS Trenčín 7:1 (5:1).

Trenčanom prípravný duel proti Senici, hraný na jej tréningovom ihrisku v Rybkách, veľa radosti nepriniesol. Vyrovnaný zápas sa hral iba úvodných tridsať minút. Po Faldynovom góle v 32. min, ktorým zvýšil na 3:1 pre účastníka Corgoň ligy, sa strentutie zmenilo na jednoznačnú záležitosť domácich.

V 7. min nacentroval Piroška zo štandardnej situácie do šestnástky AS. V neprehľadnej situácii sa Števko ocitol na zemi a rozhodca odpískal pokutový kop. Velický ho prudkou strelou od brvna do brány premenil. V 16. min Faldyna vysunul Števka, strela bývalého Ružomberčana mierila vedľa. V 21. min rozohral Horváth rohový kop, Godál v ťažkej pozícii prudko hlavičkoval, domáci brankár loptu vyrazil. O niekoľko sekúnd neskôr, po faule na Knappa, rozohral Horváth ďalšiu štandardku. Na hranici pokutového územia našiel voľného Depetrisa, ktorý presnou strelou vyrovnal. Vzápätí Mazán uvoľnil Čögleya, dvadsaťjedenročný pravák strieľal vedľa. V 26. min ponúkol Faldyna centrom príležitosť Sambovi, po jeho voleji z uhla sa Záhoráci opäť ujali vedenia - 2:1. Po polhodine hry vybojoval Čögley loptu pre Depetrisa, strelu argentínskeho kanoniera ale Fišan vytlačil mimo. Od tohto momentu patril zápas Seničanom. Na 3:1 zvýšil po Belákovej prihrávke Faldyna. Ďalší gól pridal po Piroškovom pase Števko. Prvopolčasový účet uzavrel v predposlednej minúte šikovným priťuknutím Belák.

Po zmene strán triafali do siete iba domáci. Sambov center usmernil do bránky v 75. min Argun. Záverečné slovo patrilo Hejčíkovi, ktorý v 89. min zavŕšil vysokú výhru Senice. Zo strany AS bola pozitívom premiéra Jorgeho Salinasa. Paraguajský mladík ukázal počas 30 minút na ihrisku niekoľko sľubných ťahov. Viac informácii o talentovanom ľavom záložníkovi prinesieme na stránke klubu v najbližších dňoch.

FK Senica - AS Trenčín 7:1 (5:1)

Góly: 8. Velický (11 m), 26. Samb, 32. Faldyna, 41. Števko, 44. Belák, 77. Argun, 89. Hejčík – 22. Depetris

AS: Volešák (46. Rožník) – Godál (43. Bizub), Ševela, Peciar (70. Marušinec), Valla – Čögley (46. Hlohovský), Mazán (60. Salinas), Knapp, Čirik, Horváth – Depetris (60. Adi)

Autor: ms
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa