Aktuality - archiv 19.9.2009

AS Trenčín v tabuľke opäť vyššie, strata na čelo päť bodov

AS Trenčín - MFK Zemplín Michalovce 2:0 (1:0).

Futbalisti AS nastúpili proti Michalovciam v rovnakej zostave s akou slávili štvorgólové víťazstvo v Ružomberku. Po dvoch výhrach so skóre 4:0 zdolali aj súpera z "ďalekého" východu a opäť neinkasovali gól. V nasledujúcich dňoch čaká trenčiansky tím najskôr pohárová konfrontácia v Moravanoch (streda, 15.30 h) a potom súboj s nováčikom v Liptovskom Mikuláši (sobota, 15.00 h).

Začiatok duelu tabuľkových susedov sa niesol vo vlažnom tempe. Po úvodnej nezáživnej pätnásťminútovke sa ako prví predviedli domáci. Výborne hrajúci Ševela našiel v šestnástke Depetrisa, brankár jeho pokus kryl. Vzápätí ani Ševela z dobrej príležitosti neskóroval. Po necelej polhodine hry dal o sebe vedieť mladík Salinas. Po jeho prihrávke sa zastreľoval Depetris, Pillár bol na mieste. O niekoľko sekúnd neskôr rozohrali Trenčania zo štandardnej situácie nacvičený signál – Horváth prihral Depetrisovi a argentínsky kanonier otvoril prudkou strelou skóre. V závere polčasu vysunul Godál dlhým pasom Kubíka, jeho lob michalovský brankár vytlačil na roh.

Podobná situácia nastala aj v úvode druhého dejstva. Knapp ponúkol kolmicou výbornú príležitosť Depetrisovi, jeho padáčik bol ale privysoký. Kuriózna situácia nastala v 54. min, keď bol v pokutovom území faulovaný Ševela, lopty sa ale okamžite zmocnil Depetris, vystrelil a dal gól. Rozhodca však v okamihu strely odpískal jedenástku a tak Argentínčanov gól neplatil. Našťastie pre Trenčanov Horváth úlohu penaltového strelca zvládol.

AS Trenčín – MFK Zemplín Michalovce 2:0 (1:0)

Góly: 29. Depetris, 54. V. Horváth (11 m)

Žlté karty: 11. Mateusz Pyrka, 72. Devečka (obaja Michalovce)

Domáci: Volešák – Godál, Ševela, Peciar, Valla – Salinas (71. Čirik), Knapp, V. Horváth, Gergel (39. Čögley) – Depetris, Kubík (81. Hlohovský)

Hostia: Pillár – Seman (68. Gašpar), Vajda, Shytov, Devečka – Ruskovský (76. Tírer), Ljubarskij, Hreško, Mateusz Pyrka – Kunca, Gamkrelidze (10. Viskup)

Rozhodovali: Perašín - Balko, Martiš

Divákov: 622

Autor: ms
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa