Zápasy - archiv 6.11.2009

AS remizovalo piaty zápas v rade

AS Trenčín – LAFC Lučenec 0:0.

Zverenci trénera Vladimíra Koníka síce už od augusta nepoznajú chuť prehry, ale v piatich ligových kolách v rade nedokázali bodovať naplno. Piatu remízu v rade zaznamenali v 16. kole na domácom ihrisku s LAFC Lučenec (0:0).

Po opatrnom úvode sa v 10. min ocitol za chrbtom trenčianskej obrany Hricov. Volešák však jeho strelu spacifikoval. Na oboch stranách boli k videniu iba náznaky šancí. V 21. min sa do streleckej príležitosti dostali opäť hostia, keď po krídelnej akcii zakončil nad bránku Hoferica. Volešáka vystrašila aj strela Hloušeka v 24. min duleu. Lopta pred brankárom AS zaplachtila a ten ju iba so šťastím vyrazil. Nebezpečnejší boli aj naďalej hostia. AS pohrozilo až po polhodine hry, keď z pravej strany cestoval Mazán, ale Kubík na loptu nedočiahol. V 40. min sa oprel do lopty približne na hranici tridsiatich metrov Valla a tečovanú strelu hosťujúci brankár s ťažkosťami vyrazil na roh. Po zahraní štandardnej situácie a následnom závare napálil loptu Godál, avšak tvrdá strela skončila iba na žrdi. V posledných minútach prvého polčasu našiel Kubík na hrote útoku Godála, no ten dostal loptu tesne pred brankárom s malo šancou presne zakončiť. Nervozitu hráčov na oboch stranách prerušila prestávka.

Trenčín vstúpil do druhého polčasu aktívne. Súper sa ešte viac stiahol a spoliehal sa najmä na brejkové situácie. Jednu z nich nedotiahol do úspešného konca Dojakovič. Hoci AS kontrolovalo držanie lopty, šance neprichádzali. Naopak pred Hofericom odkopol v poslednej chvíli ďaleko pred šestnástkou Volešák. Najväčšiu šancu zápasu spálil v závere stretnutia trápiaci sa Depetris. Center Peciara ho našiel nikým neatakovaného na päťke, ale hlavička mierila nad bránku. V 80. min sa predral cez troch súperov Adi. Pri zakončení však už nemal dostatok síl. Následne to skúšali opäť Adi a Hlohovský, no lopta si cestu do siete nenašla. V závere ešte pohrozil hosťujúci Gonos, no Volešák bol pozorný.

AS Trenčín – LAFC Lučenec 0:0

Žlté karty: 31. Mazán, 44. Baéz - 67. Dojakovič

Domáci: Volešák - Godál, Ševela, Peciar, Valla - Mazán (70. Hlohovský), Báez (54. Knapp), V. Horváth, Gergel - Kubík, Depetris (76. Adi)

Hostia: Michalík - Gonos, Hlavatovič, Golian, Kamendy - Hloušek, Hoferica, Boháčik, P. Ďurica, Dojakovič (87. Dobročka) - Hricov (90. Šuška)

Rozhodovali: Smolák - E. Weiss, Martiš

Divákov: 312

Autor: mg
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa