Fanúšikovia 4.11.2021

Fanúšikovia | Otázky a odpovede týkajúce sa návštevy zápasov Fortuna ligy

Nápor fanúšikov snažiacich sa kúpiť vstupenku na nedeľňajší zápas proti Slovanu Bratislava v pokladniach štadióna spôsobil dlhé čakanie pred vstupom. V snahe skrátiť čakacie doby sme nielen pred víkendovým stretnutím upozorňovali na uprednostnenie kúpy vstupeniek prostredníctvom internetu.

Má to viacero dôvodov. Jedným z ťažko meniteľných je nastavenie príchodu ľudí navštevujúcich športové podujatia na Slovensku. Veľké percento totiž prichádza na poslednú chvíľu. Navyš, čas strávený pri okienku je výrazne dlhší než si mnohí pamätajú z minulosti. Porovnať ho môžeme s kúpou vstupenky do kina, kde si z ponuky vyberáte priamo na monitore rad a miesto. V našom prípade vstupuje do procesu ešte výber sektoru, kde chcete sedieť. Sami na sebe poznáme, akí sme často nerozhodní.

Toto však nie je jedinou prekážkou spomaľujúcou predaj. V dnešnej dobe covidových opatrení musí každý návštevník štadióna odovzdať pri kúpe vstupenky svoje kontaktné údaje. Prípadne žiada dobitie kreditu na svoju kartu alebo si kupuje jednorazovú kartu na platby v bufetoch. Všetky tieto úkony môžete urobiť v pohodlí domova alebo priamo vo svojom mobilnom telefóne pár klikmi v našom vernostnom programe My sme Trenčania. Ak si chcete kúpiť iba vstupenku, je vám k dispozícii predpredaj.sk, v ktorom si môžu uplatniť zľavu aj naši mládežnícki hráči a hráčky s klubovou registráciou.

Po zaťažkávacej skúške systému v zápasoch proti Slovanu Bratislava a Spartaku Trnava vám prinášame okrem apelu na online kúpu odpovede na najčastejšie kladené otázky. Veríme, že po zabehnutí systému ocenia jeho užitočnosť aj kritici.

Dokedy si môžem kúpiť vstupenku online na predpredaj.sk alebo mysmetrencania.sk?
Vstupenky sú v predaji aj po úvodnom výkope zápasu a dajú sa kúpiť až do skončenia daného zápasu.

Ako zaplatím v bufetoch na štadióne?
Štadión je vzhľadom na urýchlenie obsluhy a platieb bezhotovostnou platobnou zónou. Platiť môžete vernostnou kartou systému mysmetrencania.sk alebo jednorazovou kartou s predplateným kreditom vo výške 10 eur. Hotovosťou a ani vlastnou platobnou kartou nezaplatíte.

Čo urobiť ak mi nečíta môj QR kód v bufete alebo automate?
Zvýšte si prosím jas na telefóne. QR kód musí byť vidieť celý, nielen jeho časť.

Môžem nakupovať v automate kartou s jednorazovým kreditom?
Platba jednorazovým kreditom je možná iba v bufetoch a fanshope. Automaty majú tieto platby blokované.

Mám problémy s registráciou do mysmetrencania.sk.
Ak nemáš ešte šestnásť rokov, musí ťa zaregistrovať tvoj zákonný zástupca. Zákonný zástupca môže urobiť registráciu dieťaťa iba zo svojho fungujúceho účtu. Problém môže byť v emailovej adrese. Tvoj email je unikátny identifikátor. Jedna emailová adresa funguje iba s jednou registráciou.

Môžem si doplniť kredit z platobnej karty?
Áno. Doplniť si ho môžete online prevodom v systéme mysmetrencania.sk z pohodlia domova alebo kedykoľvek cez váš mobilný telefón. Pokojne aj počas stretnutia. Kredit si môžete doplniť aj v pokladniach štadióna platením v hotovosti alebo platobnou kartou. Hotovosťou si môžete doplniť kredit aj v automatoch v priestoroch oboch aktuálne fungujúcich tribún. Kredit máte doplnený v priebehu momentu. Ak nepočkáte na načítanie návratovej stránky do programu mysmetrencania.sk tak o polnoci toho istého dňa.

Môžem si doplniť kredit na jednorazovú kartu?
Nie.

Aká je platnosť kreditu?
Kreditom môžete nakladať do skončenia práve prebiehajúcej sezóny. Po jej skončení budete mať vyhradený minimálne týždeň na vyčerpanie kreditu vo fanshope alebo vrátenie zostávajúceho kreditu.

Potrebujem fyzickú kartu?
Nie. Ak máte inteligentný mobilný telefón s dátami, stačí vám virtuálna karta vo vašom mobile.

Autor: astn
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa