Aktuality - archiv 17.6.2010

Trenčania relaxovali na Ibize

Pätica futbalistov AS na spoločnej dovolenke.

Letná príprava naberá na obrátkach. Futbalisti AS poctivo zarezávajú. Pomyslenie na uplynulé dovolenkové obdobie je už iba rozplynutou príjemnou spomienkou. V nasledujúcom príspevku si ju trošku osviežime. Filip Hlohovský, Tomáš Peciar, Aldo Báez, Peter Mazán a Fanendo Adi strávili spoločnú dovolenku na Ibize.

Ne jednom z „borovicových ostrovov“ si to Trenčania doslova užívali. „Vytvorili sme tam zaujímavú internacionálnu skupinu. Vystihli sme super počasie. Často sme sa kúpali a hrali nohejbal,“ rozhovoril sa Aldo Báez. „Sme dobrá partia. Užili sme si to. Zabavili sme sa, oddýchli si. Bolo super. Na nervy sme si určite neliezli,“ nepripustil vplyvy ponorkovej nemoci Filip Hlohovský.

Futbalisti AS trávili voľné dni v chlapskom kolektíve. Na Baleáry cestovali, ako sa hovorí v jednom kultovom filme, "bez bab". „Nie, frajerka nežiarlila. Dokonca mi pomáhala zbaliť batožinu a posielala ma tam. Aj ona chcela, aby som si oddýchol,“ usmieva sa Tomáš Peciar, ktorý oslávil bezprostredne po návrate z dovolenky dvadsiate druhé narodeniny.

Hoci hráči AS bývali v blízkosti Stredozemného mora, slanej vody si príliš neužili. „Častejšie sme využívali hotelový bazén. Netvrdím, že more bolo studené, ale v bazéne nám bolo lepšie,“ pokračoval v spomienkach na nedávne slnečné dni Hlohovský, ktorý neobišiel ani jazykovú rozmanitosť účastníkov zájazdu. „Angličtine sme veľa nedali, to skôr Aldo s Fanendom využívajú znalosti slovenčiny. Rozumejú prakticky všetkému. Keď bol nejaký komunikačný problém, vždy sme ho nejako vyriešili,“ nenachádza prekážky v porozumení si ofenzívny futbalista, priznávajúc, že dovolenka je síce super vec, ale futbal je futbal. „Už mi to chýbalo. Pri pohľade na zápasy majstrovstiev sveta som sa už nevedel dočkať,“ ukončil sladké prímorské návraty a vošiel do kabíny pripraviť sa na tréning.

Na Ibize bola pätica Trenčanov. Nechýbalo veľa a ich počet by bol ešte o jednu osobu vyšší. „Chcel som ísť aj ja, ale chýbal nám jeden do partie, takže som ostal doma,“ uviedol František Kubík. Ľúto mu to však nebolo. Naopak, čas strávený doma využil veľmi zmysluplne. „Prvý týždeň som síce oddychoval, potom som sa však začal pripravovať. Mal som tam nejaké tréningy a aj posilňovňu. Na zraz som chcel prísť pripravený. Vyplatilo sa mi to aj v minulosti,“ skonštatoval na záver Kubík.

Autor: astn, foto: internet
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa