This is my sen 26.4.2023

Akadémia | Dôležité informácie pre fanúšikov pred štartom turnaja This is my sen 2023

Prinášame vám dôležité informácie pre fanúšikov a návštevníkov turnaja futbalistov do jedenásť rokov This is my sen 2023.

Rodičom nie je povolený vstup do šatní tímov a ani na hraciu plochu. Zodpovednými osobami za tímy sú tréneri jednotlivých družstiev, prípadne vedúci družstiev uvedení na súpiskách. Na hraciu plochu môžu vstúpiť len oprávnené osoby označené identifikačnou páskou a v klubovom športovom oblečení. Zakázaný je vstup osobám v civilnom oblečení. Toto pravidlo žiadame striktne dodržať. Organizátor turnaja je pripravený riešiť všetky vzniknuté problémy veľmi razantne.

V piatok 28. apríla sa zápasy budú hrať na ihriskách akadémie AS Trenčín na Ostrove, kde sú obmedzené parkovacie plochy. Preto doporučujeme zaparkovať oproti hlavnému štadiónu na bezplatnom parkovisku a približne 300 m prejsť pešo. 

Chceme požiadať návštevníkov piatkových zápasov o pochopenie, že na akadémii nie je náležitý komfort pre divákov a zápasy je možné sledovať z hrádze bez možnosti sedenia. Hotel Akadémie a občerstvenie bude k dispozícii. V piatok sa na hlavnom štadióne o 18.00 h hrá zápas Fortuna ligy AS Trenčín – Liptovský Mikuláš. Radi vás na tento zápas pozývame. Väčšina tímov pôjde na tento zápas. Ak budú chcieť prísť rodičia, je potrebné si zakúpiť lístky online alebo pred zápasom priamo v pokladni na štadióne.

V sobotu a nedeľu sa hrá na hlavnom štadióne. Diváci môžu zápasy sledovať zo všetkých troch funkčných tribún. Chceme vás požiadať o zaplatenie vstupného 5 €, ktoré bude využité na skvalitnenie tréningového procesu prípraviek AS Trenčín. Na štadióne budú k dispozícii bufety a predaj suvenírov. Radi by sme vás informovali, že sa budú streamovať online prenosy z turnaja. Odkaz bude na stránke k turnaju. Budú z ihriska č. 2, takisto tam budeme aktualizovať online výsledky.

Chceli by sme vás požiadať o slušné povzbudzovanie bez vulgarizmov a vzájomného osočovania. Je to výkladná skriňa medzinárodného mládežníckeho futbalu v tomto regióne a adekvátne povzbudzovanie k tomu patrí. 

Ďakujeme za pochopenie a želáme príjemný zážitok zo sledovania turnaja This is my sen.

Propozície a pokyny | vo formáte pdf - tímy, návštevníci

Program | vo formáte pdf - program, vo formáte www - program

Autor: astn
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa