ASTV 11.11.2022

Kukučka | Bude to náročný zápas, ale dúfam, že ho zvládneme

Zverencov trénera Mariana Zimena čaká už tento víkend posledný ligový zápas tohto kalendárneho roka. V 18. kole Fortuna ligy privítame na domácom Štadióne Sihoť dunajskostredský DAC 1904. Sobotňajší zápas je naplánovaný na 15.00 h. Z pozície hlavného arbitra ho povedie Erik Gemzický.

Klub zo Žitného ostrova sa aktuálne nachádza na druhom mieste ligovej tabuľky. So ziskom 32 bodov naháňa vedúci Slovan Bratislava, na ktorý má trojbodové manko. Tím trénera Adriána Guľu v šestnástich odohratých stretnutiach prehral len dvakrát, keď nestačil na trnavský Spartak a naše AS. Okrem toho zaznamenal deväť výhier a päť remíz. DAC ťahá s jedenástimi strelenými gólmi a tromi asistenciami najlepší strelec ligy Čiernohorec Nikola Krstovič. Dunajská Streda nie je na súperových ihriskách tak úspešná ako doma. Vonku získala jedenásť bodov a z výhry sa tešila iba dvakrát.

Tím okolo kapitána Filipa Bainoviča má pred sebou veľmi ťažkú výzvu. So ziskom dvadsiatich bodov sa držíme na siedmom mieste tabuľky v tesnom dvojbodovom závese za šiestou Žilinou. Na chrbát nám však dýchajú až tri mužstvá. Ôsma Dukla Banská Bystrica má iba horšie skóre, Michalovce s osemnástimi bodmi majú zápas k dobru. Desiaty ViOn Zlaté Moravce stráca na náš tím tri body, no odohral o dve stretnutia menej. Veríme, že sa po troch zápasoch bez víťazstva rozlúčime s jeseňou úspešne a zaistíme si čo najlepšiu pozíciu v tabuľke pred jarnou časťou sezóny.

Autor: astn
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

ASTV 17.3.2024

Bondarenko | V zápase nám chýbala energia, ktorá by nám pomohla vyhrať

Náš tím sa v 2. kole nadstavbovej časti skupiny o udržanie predstavil...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa